Dragi čitatelji i roditelji, o kakvim temama želite više čitati? Kad bi odvojili par minuta vremena, pomogli bi nam u poboljšanju sadržaja: https://www.surveymonkey.com/r/35WC5GD
Ne nađem nigdje temu pa da pitam ovdje. Jel vam se događalo da mali bebači kašlju? Moj malac je četiri mjeseca i danas cijeli dan kašlje. Evo sad je zaspaoo i svaki par minuta kašlje. Nema temperaturu. Ne znam što bih. Nisam htjela odmah trčati pedijatrici da ne ispadnem paničar, a jesam paničar.
Suho. Nije nosić začepljen niti išta. A brinem se kad sad i u snu kašlje
Nixie, moj isto ima 4ipo miseca i naučija je bzvz kašljucat i sad mu je to zanimljivo, tribalo mi je dok skužim šta radi i da se naviknem. ali nije u snu, pa sad stvarno ne znam šta da kažem možda bi bilo dobro odvest ga da mu posluša pluća, da znaš na čemu ste
baš kaj mmama kaže i moja kašljuca kad želi privući pažnju,osobito kad se želi nositi
uzela sam beauty baby šampon,ima bio kamilicu,pantenol,bez parafinskih ulja,sapuna,boja konzervansa,super joj je kosica sad,ima malu irokezicu
Budem zvala danas da ne idemo bez veze među bolesnu djecu. Danas manje kašlje, a više kiše
ajme jel moguće?! i moja M to radi, kašljuca ono kao da grlo pročišćava, to oni zbog pažnje rade?
Moguce je da im je i fora to kasljucanje,novi zvuk koji rade..moj privlaci paznju s onim usiparajucim cviljenjem..bas ono aaaa..bio tuzan ili sretan cviiiiiiillllllll👂👂👂😣😣😣
Sortiraj odgovore
Najstariji