Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klokanica
    08. Srpanj 2015. 16:05

Dragi čitatelji i roditelji, o kakvim temama želite više čitati? Kad bi odvojili par minuta vremena, pomogli bi nam u poboljšanju sadržaja: https://www.surveymonkey.com/r/35WC5GD

Nixie
    08. Srpanj 2015. 21:10

Ne nađem nigdje temu pa da pitam ovdje. Jel vam se događalo da mali bebači kašlju? Moj malac je četiri mjeseca i danas cijeli dan kašlje. Evo sad je zaspaoo i svaki par minuta kašlje. Nema temperaturu. Ne znam što bih. Nisam htjela odmah trčati pedijatrici da ne ispadnem paničar, a jesam paničar.

Nixie
    08. Srpanj 2015. 21:33

Suho. Nije nosić začepljen niti išta. A brinem se kad sad i u snu kašlje 

Bljubica
    08. Srpanj 2015. 22:49

Nixie, moj isto ima 4ipo miseca i naučija je bzvz kašljucat i sad mu je to zanimljivo, tribalo mi je dok skužim šta radi i da se naviknem. ali nije u snu, pa sad stvarno ne znam šta da kažem  možda bi bilo dobro odvest ga da mu posluša pluća, da znaš na čemu ste

Nalah
    09. Srpanj 2015. 07:52

baš kaj mmama kaže i moja kašljuca kad želi privući pažnju,osobito kad se želi nositi

uzela sam beauty baby šampon,ima bio kamilicu,pantenol,bez parafinskih ulja,sapuna,boja konzervansa,super joj je kosica sad,ima malu irokezicu

Nixie
    09. Srpanj 2015. 10:27

Budem zvala danas da ne idemo bez veze među bolesnu djecu. Danas manje kašlje, a više kiše 

Zac11
    09. Srpanj 2015. 11:13

ajme jel moguće?! i moja M to radi, kašljuca ono kao da grlo pročišćava, to oni zbog pažnje rade?

mayathequeen
    09. Srpanj 2015. 13:02

Moguce je da im je i fora to kasljucanje,novi zvuk koji rade..moj privlaci paznju s onim usiparajucim cviljenjem..bas ono aaaa..bio tuzan ili sretan cviiiiiiillllllll👂👂👂😣😣😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.