Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAMA X2
    06. Srpanj 2015. 22:50

Ajmeee koliko mi poruka poslalo

cloudy
    07. Srpanj 2015. 07:48

Mama prvi put i nalah...vas dve po onoj staroj triput je triput 😆  i nalah...joj pusti... ona jučer bila na nekom izletu na krku...taman preko puta nas hahha

• Nutella
    07. Srpanj 2015. 09:49

ma daj nemoj me zezat????bas je morala i ona sad na izlete...ocekuj je ovih dana,javit ce se i rec da je u blizini,da bi rado vidjela malu.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

cloudy
    07. Srpanj 2015. 12:33

Bio je to samo jednodnevni izlet...sad smo neka 3 sata vožnje udaljeni, a ona ne vozi 😆 al svekar ima fejs pa tlači...bude ban pobro i otišo među restricted ekipu 😃 ono,objavim fotku curke u pol 12 šta sam jutros u 8 fotkala...ona u moru bez šeširića i to samo zbog fotkanja a on nabaci komentar da obavezno ima kapu na glavi.... ne mutava sam nemajka koja u pol 12 vodi bebača po suncu i plus milijun stupnjeva

Nalah
    07. Srpanj 2015. 16:57

cloudy

Bio je to samo jednodnevni izlet…sad smo neka 3 sata vožnje udaljeni, a ona ne vozi 😆 al svekar ima fejs pa tlači…bude ban pobro i otišo među restricted ekipu 😃 ono,objavim fotku curke u pol 12 šta sam jutros u 8 fotkala…ona u moru bez šeširića i to samo zbog fotkanja a on nabaci komentar da obavezno ima kapu na glavi…. ne mutava sam nemajka koja u pol 12 vodi bebača po suncu i plus milijun stupnjeva

hahahahaha plačem....ni na moru bez svekis

Imate neku preporuku za šampon,mojoj plavuši je konačno počela rasti kosa,gledam ekipu po kvartu,pa ta djeca imaju čupetine,a ne kosu,a svi mlađi od nje,do sad sam joj sa kupkom za kupanje prala glavicu?

Nalah
    07. Srpanj 2015. 16:57

cloudy

Bio je to samo jednodnevni izlet…sad smo neka 3 sata vožnje udaljeni, a ona ne vozi 😆 al svekar ima fejs pa tlači…bude ban pobro i otišo među restricted ekipu 😃 ono,objavim fotku curke u pol 12 šta sam jutros u 8 fotkala…ona u moru bez šeširića i to samo zbog fotkanja a on nabaci komentar da obavezno ima kapu na glavi…. ne mutava sam nemajka koja u pol 12 vodi bebača po suncu i plus milijun stupnjeva

hahahahaha plačem....ni na moru bez svekis

Imate neku preporuku za šampon,mojoj plavuši je konačno počela rasti kosa,gledam ekipu po kvartu,pa ta djeca imaju čupetine,a ne kosu,a svi mlađi od nje,do sad sam joj sa kupkom za kupanje prala glavicu?

ribica11
    07. Srpanj 2015. 13:01

curke, mi uzivamo s bebom na moru, beban bolje spava nego kod kuce  dusu dalo sator za plazu, u Vodicama smo i sve plaze su pune kolica i satora hehe, jako su dobre plaze u Srimi, bas za djecu, nije duboka voda nego je  plicak i pijesak je. 
    noge smo mu malo brckali i taman je naisao val i dobio je i po guzi, nije mu se svidjelo, a ponjeli smo i fredov kolut da se kupa, ali ipak je on jos pre mali i voda je hladna za njega, i za to kratko vrijeme su mu se bas ohladile nogice
    sto se tice komaraca ima ih jako puno, ali njega sva sreca ne grizu, a i nebi ga htjela mazat s tom kemijom od kreme isto kao ni s kremom za suncanje, legne u jaje i pod sator i uziva

cloudy
    07. Srpanj 2015. 15:09

Ribice...kolki ti je bebač? Ja se dvoumim za kolut...vidjeli jučet babača u njemu pa se i dragom svidio pa bi uzela u dmu ako nađem...i kolko to čudo koša?

ribica11
    07. Srpanj 2015. 20:56

cloudy

Ribice…kolki ti je bebač? Ja se dvoumim za kolut…vidjeli jučet babača u njemu pa se i dragom svidio pa bi uzela u dmu ako nađem…i kolko to čudo koša?

ima 2.5mj, evo danas smo ga ipak uronili u vodu u plicaku, samo je na prvu plakao, ali kolut nismo koristili, mi smo ga kupili u baby centru na akciji nekih 150 kn

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI