Sve je super dok ti dodju gosti koji znaju kad je vrijeme da idu svojoj kuci...a ne vecina koja dodje vidit bebu pa ostanu 5-6 sati!!ono bebi vec dosta svega, mami jos vise a tata jadan nezna kako da ih se rijesi😓BED!
Jutro! Jeste gostima otvoreno rekli dođite tad i tad? Sjećam se da sam i prije trudnoće izjavila da ne želim da mi se dolazi na babinje bar tjedan dana. Svima je bilo smiješno i sad kada dolazi to vrijeme sjetili su se toga. Nadam se da će se strpjeti bar nekoliko dana.
Jutro! Jeste gostima otvoreno rekli dođite tad i tad? Sjećam se da sam i prije trudnoće izjavila da ne želim da mi se dolazi na babinje bar tjedan dana. Svima je bilo smiješno i sad kada dolazi to vrijeme sjetili su se toga. Nadam se da će se strpjeti bar nekoliko dana.
Ja Sam dozvolila samo roditeljima, sestrama I braci da dodju kad zele prvi put..a za SVE ostale smo bili zatvoreni 40 Dana! Lijepo objasnili da je to jednostavno tako I tocka...nismo ni pitali druge za misljenje...zato vrijeme babinja I traje 40 dana...a ne da mi tamo neki rodjaci pljuckaju po bebi koja je jucer izasla iz mog trbuha samo da bi mogli reci na koga vise liči...a naravno nikad ne lici na mamu I tatu nego uvijek na nekog pradjeda😂
Da, uvijek se dogovaramo kad da dođu. Prva dva tjedna nitko nije došao i onda su došli kumovi na naš zahtjev. Padobranci ne dolaze u obzir. I prije bebe voljela sam da mi se gosti najave.

Istina, sva sreća da nemamo takve pacijente. A ove s kojima smo si jako dobri pošaljemo doma
hahahaha Nalah dobra si mi sa ovim duplim postovima, trostrukim isto

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji