hahahaha Nalah dobra si mi sa ovim duplim postovima, trostrukim isto
url=https://lilypie.com]
Hahaha joj belle baš si me nasmijala s ovim da liči na pradjeda haha A fakat je uvijek "izmisle" neku desetu osobu na koju dijete "liči"
Pa ja neznam kako je kod vas ali meni uvijek spomenu clanove iz sedmog koljena u familiji koji su imali toliko jake gene da su presli na moje dijete ali na mene koja sam ga rodila nema nist😄ugl kosa je na strica,oci na dedu, brada na pradjeda a noge manekenske Ima na baku valjda I naravno sve sa očeve strane 😄...😘
Što se gostiju tiče nije mi problem, svi se uvijek najave, ne ostaju predugo i dođu po dvoje, troje i to je ok. Ali ti rođendani me ubiju. Starci su mu rastavljeni i s mamine strane nas nema puno, kad se skupimo to su samo mama,moja seka sa dečkom i moja baka i to je super. Ali s tatine strane ih imaaaaa. Bude nas po petnaestak, a svako malo je nečiji rođendan. Sad smo , hvala Bogu, mirni do 8. mjeseca
A žao mi je da ne odemo jer su tu i moji baka i deda (znači Hanini prabaka i pradeda) i bakina sestra (ne znam što ona Hani dođe, kao neka prapra teta) i svi oni imaju oko 80 godina i makar su zbilja ultra vitalni (nekad imam filing da imaju više energije nego ja) ipak, ružno i teško za reći, ali neće biti s nama zauvijek pa želim da budu s Hanom što više. Svi ju obožavaju i bore se tko će ju kad nositi i sve je bilo koliko toliko ok dok je bilo lijepo vrijeme, mogli smo biti na terasi pa bi se ipak ta gužva i buka malo pogubile, ali sad u subotu je pljuštalo i bili smo unutra u kući kod tate. Vjerujem da ju je to iscrpilo jer su svi glasni, smiju se, pjevaju, dovikuju, a njoj je to previše!
Joj, uvijek se sjete da dijete liči na njih, a ne na roditelje... Belle- ovo si dobro rekla, moja svekrva se isto sjeti iz 345267 koljena je mali mogao povući plave oči, mada je moj otac imao plave oči... ali ne, on je to iz nekog koljena iz 11. stoljeća povukao. Ma, ne opterećujte se, to što netko ne vidi kako ste dobre mame, njihov problem. Bitno da vaše dijete vidi da ste dobre mame. Još je moja mama rekla svekrvi-mali Mihael liči na sebe!! A ova gleda.
Sortiraj odgovore
Najstariji