Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    23. Svibanj 2015. 22:53

Zubići i vrijeme ja bi rekla...a ako si pod i malo stresa zbog krßtenja on ti i to osjeti....bebači imaju radar za stres i napetost okoline...pogotovo mame...i moja se curka zadnjih noći više budi...ja sam to zubima pripisala...a bome isto ne voli imat tobu robe na sebi...i isto je protestirala zadnja dva dana kad je bila u dugim rukavima...

MAMA X2
    23. Svibanj 2015. 23:46

Znaci ima nas vise sa slicnim problemima mi imamo 6 mj i tj dana budimo se po noci vise nego ikad svakih sat vremena budi se vristeci i placuci kao u nekom polusnu preko dana super spava na ciki cim se maknem gotovo njegovo spavanje dal je vrijeme zubici ili nesto trece ko ce ga znati

Nixie
    23. Svibanj 2015. 23:55

Moj je bio isto čudo ovih dana. Inače se budio noću jednom, eventualno dva puta za jesti i to drugi put već negdje iza 5, a zadnjih par dana se budio i po četiri puta. I onda jučer papao u pola 9, zaspao u pola 10 i probudio se gladan tek u pet! Nisam mogla doći k sebi. I onda kažu da beba poslije 6 tjedana uspostavi rutinu. Kako da ne 

Nalah
    24. Svibanj 2015. 09:51

Hvala cure  ovaj 5 mjesec svake godine isti,nervira me ta kišurdača

Nalah
    [OBRISANO] 27. Svibanj 2015. 13:52
    MAMA X2
    24. Svibanj 2015. 10:50

Cure koje imate bebe od 5 6 mj a spavaju s vama u krevetu kak to izgleda? Nazalost nama je tata jos uvjek u dr sobi htjeli bi svi skupa spavat al nez kak bojimo se ja kak legnem tak se probudim al za muza nisam u to sigurna pa ako mozete malo opisati i objasniti kak to kod vas izgleda da nspokon i mi svi skupa spavamo

mmama2
    24. Svibanj 2015. 11:01

MAMA PRVI PUT

Cure koje imate bebe od 5 6 mj a spavaju s vama u krevetu kak to izgleda? Nazalost nama je tata jos uvjek u dr sobi htjeli bi svi skupa spavat al nez kak bojimo se ja kak legnem tak se probudim al za muza nisam u to sigurna pa ako mozete malo opisati i objasniti kak to kod vas izgleda da nspokon i mi svi skupa spavamo

moj m stavi jastuk između sebe i bebe, onako oko boka negdje, više ga stavi da se podboči ali posluži i da ga ne lupi, makar je p spavao skroz 2 godine sa nama i nikada ništa nije bilo, baš nikada, a ima noći da je maleni samo na mojoj str kreveta, kimba je do ruba pa ne može pasti i to je to..

url=https://lilypie.com]

Belle2
    24. Svibanj 2015. 11:44

Mi isto kao mmama🌺 maleni se sitisne uz mene a muz stavi jastuk izmedju njega I bebe...kaze da mu je prvih par noci bilo malo bed I nije bio skroz opusten ali sad vise ni ne cuje kad ga po noci hranim ili bilo sto( najbolje mi je kad kaze: Pa Mali sinoc super spavao...a meni maleni na cici svakih sat vremena😄😄)...a nekad stavimo jastuk na kraj kreveta,onda maleni pa ja pa muz😍....
    Don't worry!🎶

Igorovabebica
    24. Svibanj 2015. 12:50

Ja sam Mihaela uzimala ovih nervoznih dana dana za podoj (prvo bih ga uspavala u kindiću, a kada bi se probudio, ostavila uz sebe) u krevet, i približili kinderbet uz moju stranu kreveta, a između tog praznog prostora veeeliki jastuk i spavao k'o top... i svi lijepo spavamo. 

cloudy
    24. Svibanj 2015. 14:26

Ja curku oko 4 ujutro prebacim k nama u krevet...spava s moje strane do ruba,a tu je kinderbed tak da ne može past dolje... :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI