Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medsr
    04. Veljača 2015. 10:37

A ja sam mislila da ja nisam normalna..i mene nervira sveki,ljubljenje ruku i slicne nebuloze..kad krenem na posao planiramo da nam malog cuvaju bake sto je sigurno bolja opcija od jaslica ali na samu pomisao da cu ga morati ostaviti mi se steze zeludac...

cloudy
    04. Veljača 2015. 10:50

one meni nisu jasne..recimo mi smo mojoj za vrijeme trudnoće to objasnili..da nema ljubakanja po rukama i ona je rekla da ok da kuži zašto i sve...i sad to radi..kao namjerno da radi takve stvari

cloudy
    04. Veljača 2015. 10:50

one meni nisu jasne..recimo mi smo mojoj za vrijeme trudnoće to objasnili..da nema ljubakanja po rukama i ona je rekla da ok da kuži zašto i sve...i sad to radi..kao namjerno da radi takve stvari

cloudy
    04. Veljača 2015. 11:05

Ja sam isto prije za vrtić/jaslice...al ja fala bogu neću imat takvih problema..kad mi prođe porodiljni ak bude bilo kakvih projekata radit ću kod sebe u udruzi...kao i prije trudnoće pa će curka moći biti samnom...a ak ne onda ću biti doma s njom..iako kako sad stvari stoje do kraja mog.porodiljnog mogla bi opet bit trudna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.