Nas zivot u spavacoj sobi je postao predmet sprdnje,al nema veze..bude valjda i za to vremena...i volje...zelje ima napretek..obicno velim dabidem stavit malog na spavanje i u roku 15 minuta spavamo svo troje..
Nas zivot u spavacoj sobi je postao predmet sprdnje,al nema veze..bude valjda i za to vremena…i volje…zelje ima napretek..obicno velim dabidem stavit malog na spavanje i u roku 15 minuta spavamo svo troje..
Ma kaka spavaca soba. Kuhinja je jedina prostorija u kojoj imamo mira
Kokolina mala uredno zaspi sama u kreveticu oko osam i pol veci zaspi oko devet i pol a srednji zaspi tek oko 11.,,tako da muz zaspi cim legne i zaspi veci .,.,.,tako nista od naseg mazenja ha ha ha.,.,.ja imam sigurnu kontracepciju nema seksa ha ha ha
Kokolina mala uredno zaspi sama u kreveticu oko osam i pol veci zaspi oko devet i pol a srednji zaspi tek oko 11.,,tako da muz zaspi cim legne i zaspi veci .,.,.,tako nista od naseg mazenja ha ha ha.,.,.ja imam sigurnu kontracepciju nema seksa ha ha ha
Hahhahaha
Tak je vecinom i kod nas..starija ide spava u 10. A muz ide na posao u pol 5 tak da zaspe isto u 10. E onda ja poludim, jer sam naime primjetila da sam duplo nervoznija kad dugo nema sexa , i onda stariju posaljem baki na spavanje. Inace bih izludila, pa moram se i ja ispuhat
.
Kokolina ja nemam kamo djecu poslat pa sam sama sa njima muzu sam pocela bit zanimljiva i seksi dok brisem kuhinju ha ha ha
Kokolina ja nemam kamo djecu poslat pa sam sama sa njimamuzu sam pocela bit zanimljiva i seksi dok brisem kuhinju ha ha ha
Hahaha, antonio, placem od smijeha
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji