Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malaribica85
    04. Veljača 2015. 12:30

Ja nebum bila kao moja bivša svekrva to je sigurno,zlocesta uh kad se samo sjetim kako mi je bilo,srecom to je iza mene

kimito
    04. Veljača 2015. 12:32

Moja svekrva je stvarno ok, ali i mene živcira kad ju nateže, stalno ju zamata u deke kad ju dodje vidjet jet je ona uvjerena da joj je hladno, kad ju nahranim kazem joj da malu ne stavlja na trbuh jer puno bljucka, ja odem iz sobe ona ju stavi na trbuh itd. vec sad me neke stvari živciraju, a kak ce bit kad krenem radit pa ce ju ona cuvat nemam pojma.. 
    Baš ono što je zebrica rekla, mama je mama i u nju imam povjerenja isto ko i u muza, ali ostavljanje kod svekrve mi  stvara neki grč..

cloudy
    04. Veljača 2015. 12:50

Kimito...baš takva je i moja.stalno hladno joj je,hladno joj je...ko da bi ja svoje dijete pothlađivala....i to cmakanje...mene to opčenito nervira...

kimito
    04. Veljača 2015. 12:58

Sad mi je lakše kad vidim da nemam samo ja taj problem..:) ali ipak sad mi je već puno lakše nego kad je bila skroz mala, ja sam isto imala poriv da joj je uzmem iz ruku, čak sam to par puta i napravila! Sad kad već drži glavicu sama i kad je već prava beba, a ne novorodjence (u mom slučaju nedonošće) mi je lakše kad ju nateže! Mislim da kad nam klinci pocnu puzat i hodat da ćemo bit sretni da ih netko pričuva da možemo malo odmorit..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.