Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    03. Veljača 2015. 17:39

Haha a jeste lude 
    Jeste me nasmijale sad :) 
    Moj muz stalno Ima volju navecer kad legnemo spavat a meni se tad neda premorena sam onda ga odradim po danu dok mala spava haha.. I ljepse mi je po danu dok imam snage  Ovo kad on navali ja spavam onda se nafrnji hehe

zebrica

kimito
    04. Veljača 2015. 07:40

Cure, moja mala sutra ima tri mjeseca i nocas je odspavala sest sati u komadu! Moj organizam je dozivio sok od toliko spavanja.. Nadam se da to nije bila slucajnost nego da ce se ponovit jos koji put 

cloudy
    04. Veljača 2015. 08:07

Joj balgo tebi :) ja sam noćas imala 3 buđenja..s tim da kad smo se u 6 digle nismo ni zaspale više...bar ja nisam...curka sad nadoknađuje :)

cloudy
    04. Veljača 2015. 08:28

Sad kad se spominje to ostavljanje klinaca kod baka i djedova...ja ne znam jel to zato jesam prvi put mama,jel zato što sam rodila pred mjesec dana il nešto drugo al ja si nemrem zamislit da curku ostavim kod njegovih il svojih....sad...hoće me to s vremenom popustit ne znam al trenutno ju ne bi ostavila nikako...jedino s dragim...

Pilici
    04. Veljača 2015. 08:34

Ja svojoj mami bez problema onda sam skroz mirna , al u svekrvu bas i nemam tolko povjerenja, jel to zato sto je u trudkoci bila svakakva prema meni, ili zato sto nije neko "moj" neznam al izbjegavam u sirokom luku nju za cuvanje.. Dobro dosad je samo dvaput trebalo..

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.