Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    04. Veljača 2015. 14:39

I ja sam to ovima pokušala objasnit al ne ide...oni tupe da je bebi hladno...i kažem da je patronažna rekla da ne treba biti pretoplo...njihov komentar da šta ona zna...kao svaka njoj čast al kak ona može znat

Tina0208
    04. Veljača 2015. 14:45

joj da vi znate na kakve ja sve komentare od svekra i svekrve dobijem...ma dode mi da ih odmah napicim na mars.. 
    naprimjer dok je jos L bila manja pa kad je stiskala sakice stalno sto je normalno za bebe svekrva je rekla da gle kak stiska rukice da bude jaaaako skrta.. 
    al ono sto me je doista raspizdilo je bilo kad su oni izjavili da je mala cijeli muzev brat... ite da vise lici na muzevog brata i na moju sestru nego na nas...ajme pa ajde recite...jel to normalno??? 

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    04. Veljača 2015. 14:50

To za škrtost je i moja komentirala...ja onak mrtvo hladno...onda će sve bebe biti škrte kad narastu.... meni ti takbi komentari idu na živce užasno...pogotovo to na kog je slična beba

Nalah
    04. Veljača 2015. 15:09

Za ovo za škrtost mi treba onaj smajli koji se drži za glavu i okreće očima.
    A s tim na koga tko liči se ne zamaram-moja nećakinja ne liči ni na mog brata,ni na Šogi,već je identična ja,a moja mala liči na mog nećaka,bratovog sina,iako su geni u familiji njenog tate takvi da svi izgledaju kao klonovi- zaključak je prepervezan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.