Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    04. Veljača 2015. 08:34

Mama je mama u nju sam sigurna 

zebrica

cloudy
    04. Veljača 2015. 08:44

ja nekak još uvijek nju nikom ne dam...a ludim kad ju svekrva i primi...moja mama ju može držat kolko hoće nemam problem..al kad ju ova uzme u ruke neki mi feeling dođe da bi joj ju najradije otela...zašto je to tako..pojma nemam

cloudy
    04. Veljača 2015. 09:00

trebala si me vidjet prošli tjedan..dragi predložio da curku ostavimo na sat vremena s njegovima da mi odemo na cugu s frendovima..dobro da batina nije dobio kad sam čula prijedlog....nema teoretske šanse da bi ju ostavila s ikim da idem po cugama i kavama...kad bude lijepo vrijeme za terasu ići će s nama..a do tad imam kavu doma,fejs i klokanicu..šta će mi više

cloudy
    04. Veljača 2015. 09:09

Ja recimo u mamu imam povjerenje..trebala bi i u sveki..ipak je ona prosvjetni djelatnik...al nemam pojma...prošli tjedan mi ju je htjela probudit jer bi ju ona eto mazila.... a i vjerojatno to ima veze s tim da me ona užasno nervira u svojim postupcima nekima i načinu razmišljanja pa i zato....plus..ona je mog dragog s dva mjeseca ostavila svojoj mami preko cijelog tjedna kak bi mogla ić na posao i bila s njim samo vikendom pa vjerojatno i to igra ulogu...bar podsvjesno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.