ja nekak još uvijek nju nikom ne dam...a ludim kad ju svekrva i primi...moja mama ju može držat kolko hoće nemam problem..al kad ju ova uzme u ruke neki mi feeling dođe da bi joj ju najradije otela...zašto je to tako..pojma nemam
ja nekak još uvijek nju nikom ne dam…a ludim kad ju svekrva i primi…moja mama ju može držat kolko hoće nemam problem..al kad ju ova uzme u ruke neki mi feeling dođe da bi joj ju najradije otela…zašto je to tako..pojma nemam
zato kaj si sad mama lavica.. tak je i meni bilo sa p, nakraju ispalo da hoće svima ić i sa svima bit, a d sad stalno nekom guram a on plačljivko odmah udri i u plač mamici.. jako su mi različiti ko bebe.. Kolkolina tvoje cure.. i da, proći će to, još ti je mala pa najbolje da ti je u vidokrugu hahaha

url=https://lilypie.com]
ja nekak još uvijek nju nikom ne dam…a ludim kad ju svekrva i primi…moja mama ju može držat kolko hoće nemam problem..al kad ju ova uzme u ruke neki mi feeling dođe da bi joj ju najradije otela…zašto je to tako..pojma nemam
Cloudy <3 bas si me nasmijala :D ja svoju svekrvu isto bas ne obozavam, ali moja malena obozava bit kod nje i ona ju obozava cuvat tako da ju cesto ostavljamo kod nje :) zena ima veliki osmijeh pa mislim da ju beba zato voli, samo joj se smije :)
Ovo koda sam ja pisala ...al kod mene je drugi problem ja moram stariju vozit u skolu, mladu u vrtic a svekrva zivi pokraj mene i naravno dodje je pricuvat jer mi je jos premala da ide po ovakvom vremeni samnom...onda ja ko neki ludjak vozim samo da sto prije dodjem doma i uzmem joj malu...
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
trebala si me vidjet prošli tjedan..dragi predložio da curku ostavimo na sat vremena s njegovima da mi odemo na cugu s frendovima..dobro da batina nije dobio kad sam čula prijedlog....nema teoretske šanse da bi ju ostavila s ikim da idem po cugama i kavama...kad bude lijepo vrijeme za terasu ići će s nama..a do tad imam kavu doma,fejs i klokanicu..šta će mi više
trebala si me vidjet prošli tjedan..dragi predložio da curku ostavimo na sat vremena s njegovima da mi odemo na cugu s frendovima..dobro da batina nije dobio kad sam čula prijedlog….nema teoretske šanse da bi ju ostavila s ikim da idem po cugama i kavama…kad bude lijepo vrijeme za terasu ići će s nama..a do tad imam kavu doma,fejs i klokanicu..šta će mi više
Ja odem na cugu s curama i ostavim klince s dragim, i obrnuto, i tako vec od nekih tjedan dana starosti, dogovor je bio da me zove kad se zbudi za jelo i uvijek sam uspjela popiti kavu u miru. Sad kad je veci ostavim izdojeno i nemamo brige.
Ali, jucer mi bas muz kaze da mu nije vise uopce fora ici na kave i cuge bez mene i djece, da jedva ceka terasu i lijepo vrijeme. A tak se i ja vec osjecam...covjek se nekak brzo zasiti ""
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja recimo u mamu imam povjerenje..trebala bi i u sveki..ipak je ona prosvjetni djelatnik...al nemam pojma...prošli tjedan mi ju je htjela probudit jer bi ju ona eto mazila.... a i vjerojatno to ima veze s tim da me ona užasno nervira u svojim postupcima nekima i načinu razmišljanja pa i zato....plus..ona je mog dragog s dva mjeseca ostavila svojoj mami preko cijelog tjedna kak bi mogla ić na posao i bila s njim samo vikendom pa vjerojatno i to igra ulogu...bar podsvjesno
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji