Nisi nikako sama...mi smo prošli četvrtak prespavali kod njih...i lijepo im dragi i ja kažemo da ne griju previše...imaju centralno,mi doma običnu peč na drva..jer mi zadnje ubacujemo oko 10 u peć tak da je po noći taman ok temperatura....i krenemo mi spavat i curka nikako ne bi spavala..zaspe,probudi se...cendra,jede,zaspe,probudi se,plače i tak stalno..dok nisam skužila da joj je vruće..
i onda još čujem njih u 2 da ubacuju u centralno...ne da je bilo vruće nego brijem da ni u paklu nije takva temperatura...i onda im dragi kaže idući dan za to a oni kao nisu ubacivali....a ja ne znam kod sam čula i zašto sam radijatore zatvarala u pol 3 ujutro....a cijelo vrijeme ide ta priča da je njoj hladno...a i kad nam je pala na kilaži bio je komentar dragom da ja.ne znam dijete nahranit...dobro da to meni nije rekla jer bi joj oči iskopala od bijesa...
I da...kad su bili.kod. nas kad je curka imala 12 dana veli ona meni kao slušala je nekog.pedagoga da se djecu odgaja od rođenja..i okrene se prema L i veli njoj...a mi kasnimo dva tjedna jelda...to joj neću zaboravit...nisam dragom rekla da ne ispadne da pljujem po.njoj..nisam nikom to do sad rekla...al da me zabolilo je....valjda sam L trebala njoj ostavit da ju ona odgaja jer ja ne znam...meni je to tak zvučalo
Ne kužim te žene zaista... Pa imaš svoju djecu i imala si priliku odgajati ih, što sad imaš pametovati... Ok, reći neki savjet, ali govoriti djetetu da mu je ona mama, i da ga je rodila?!
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja ne znam šta je ona mislila s tom izjavom al meni je zvučala užasno i pogodilo me to moram priznati....idući put kad tako nešto kaže bude dobila svoju porciju sad se nisam ni snašla... a da ne govorim kak je neki dan komentirala da će curka imat oči na nju i da će ličit na nju...baš to šta ti kažeš ko da ju je ona rodila...meni se čini da one neke prošvikaju kad se rodi unuče
Sortiraj odgovore
Najstariji