Nisi nikako sama...mi smo prošli četvrtak prespavali kod njih...i lijepo im dragi i ja kažemo da ne griju previše...imaju centralno,mi doma običnu peč na drva..jer mi zadnje ubacujemo oko 10 u peć tak da je po noći taman ok temperatura....i krenemo mi spavat i curka nikako ne bi spavala..zaspe,probudi se...cendra,jede,zaspe,probudi se,plače i tak stalno..dok nisam skužila da joj je vruće..
i onda još čujem njih u 2 da ubacuju u centralno...ne da je bilo vruće nego brijem da ni u paklu nije takva temperatura...i onda im dragi kaže idući dan za to a oni kao nisu ubacivali....a ja ne znam kod sam čula i zašto sam radijatore zatvarala u pol 3 ujutro....a cijelo vrijeme ide ta priča da je njoj hladno...a i kad nam je pala na kilaži bio je komentar dragom da ja.ne znam dijete nahranit...dobro da to meni nije rekla jer bi joj oči iskopala od bijesa...
Nisi nikako sama…mi smo prošli četvrtak prespavali kod njih…i lijepo im dragi i ja kažemo da ne griju previše…imaju centralno,mi doma običnu peč na drva..jer mi zadnje ubacujemo oko 10 u peć tak da je po noći taman ok temperatura….i krenemo mi spavat i curka nikako ne bi spavala..zaspe,probudi se…cendra,jede,zaspe,probudi se,plače i tak stalno..dok nisam skužila da joj je vruće..
i onda još čujem njih u 2 da ubacuju u centralno…ne da je bilo vruće nego brijem da ni u paklu nije takva temperatura…i onda im dragi kaže idući dan za to a oni kao nisu ubacivali….a ja ne znam kod sam čula i zašto sam radijatore zatvarala u pol 3 ujutro….a cijelo vrijeme ide ta priča da je njoj hladno…a i kad nam je pala na kilaži bio je komentar dragom da ja.ne znam dijete nahranit…dobro da to meni nije rekla jer bi joj oči iskopala od bijesa…
S tim pregrijavanjem valjda svi imamo problema.mi imamo centralno na plin i uvijek je po danu 21 i skroz je ok..u noci spustimo na 17.a kad dodjemo bakama one zagriju da je gore nek u paklu..zamislite,ja rodila u srpnju,vani vrucina uzas i dodjemo doma,a sveki se pojavi s onim jastukom da unutra zavezem dijete jer mu bude tak toplo,...poludila sam..kako ga donijela tako ga i nosila doma..ja im uvijek velim da ce se prije prehladiti ako se pregrije u nekoj prostoriji pa onda izide van na minus nego ako je unutra ugodnije pa da nije cijeli mokar..
I da...kad su bili.kod. nas kad je curka imala 12 dana veli ona meni kao slušala je nekog.pedagoga da se djecu odgaja od rođenja..i okrene se prema L i veli njoj...a mi kasnimo dva tjedna jelda...to joj neću zaboravit...nisam dragom rekla da ne ispadne da pljujem po.njoj..nisam nikom to do sad rekla...al da me zabolilo je....valjda sam L trebala njoj ostavit da ju ona odgaja jer ja ne znam...meni je to tak zvučalo
I da…kad su bili.kod. nas kad je curka imala 12 dana veli ona meni kao slušala je nekog.pedagoga da se djecu odgaja od rođenja..i okrene se prema L i veli njoj…a mi kasnimo dva tjedna jelda…to joj neću zaboravit…nisam dragom rekla da ne ispadne da pljujem po.njoj..nisam nikom to do sad rekla…al da me zabolilo je….valjda sam L trebala njoj ostavit da ju ona odgaja jer ja ne znam…meni je to tak zvučalo
Strasno! To mi je u rangu s onim kaj se mojoj sestri dogada. Njenom djetetu svekrva stalno govori ides mami Ani, kao da dijete ima drugu mamu. Uzas! Valjda mu prica da mu je ona mama kad su sami jer ju je seka jednom cula da mu govori da ga je ona rodila to mi je sve fakat bolesno.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ne kužim te žene zaista... Pa imaš svoju djecu i imala si priliku odgajati ih, što sad imaš pametovati... Ok, reći neki savjet, ali govoriti djetetu da mu je ona mama, i da ga je rodila?!
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja ne znam šta je ona mislila s tom izjavom al meni je zvučala užasno i pogodilo me to moram priznati....idući put kad tako nešto kaže bude dobila svoju porciju sad se nisam ni snašla... a da ne govorim kak je neki dan komentirala da će curka imat oči na nju i da će ličit na nju...baš to šta ti kažeš ko da ju je ona rodila...meni se čini da one neke prošvikaju kad se rodi unuče
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji