opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilly6
    26. Lipanj 2014. 17:37

cloudy i meni moj  kad pravi uzv pravi ga nerado,ali eto što će izbjegava koliko može.Neznam di je rekao za koju zemlju da oni imaju samo 1uzv i to prvi na početku trudnoće i to je to, a mi kao pretjerivamo jer hoćemo da vidimo svaki put bebu, hoćemo da muž vidi, pa da slike imamo haha ;-) Ja ništa ne zahtjevam kad hoće radi uzv kad neće radi samo vaginalni pregled, meni bitno da je sve u redu bebu ću gledati kad se rodi ;-)

cloudy
    26. Lipanj 2014. 17:43

i moj je sve to isto tako rekao ...da nismo kod istog dr-? hehehe

Lilly6
    26. Lipanj 2014. 17:48

hahaha nebi rekla, al mislim da oni svi tako razmišljaju samo eto neće se ni oni s nama baš svadjati. Naravno da ti je srce kao kuća kad vidiš bebača na monitoru, a što možeš, važno da je sve ok.

Hope
    26. Lipanj 2014. 17:59

cloudy do 14tt ide vaginalni uvz. Tako su meni rekli...al ja nisam pravilo...vise ni ne brojim koliko sam ih imala...sta u bolnici, sta u ambulanti..i svaki put i vaginalni i prek trbuha!
    Ugl.vise mi u knjizicu (onu zadnju str.) ne stane upisati ni slova..tako da sad ispisuje naprijed...
    Vec se zezam na svoj racun- da ce mi jos 1 trudnicka knjizica trebati!
    Najvise mi je zao sta mi nisu dali slike uvz-a dok sam u bolnici bila...jer su te najsladje...bas se vidjela kompletna beba na njima (od 12 i pol do 16 i pol tt)!

cloudy
    26. Lipanj 2014. 18:00

ma znam, ja se zezam :) ali da...bolje im je možda da odrade i ako nisu za nego da ih napadaju hormonalne žene :) ja sam odmah rekla da ga neću davit pretjerano s tim...kolko ih bude, bude..važno da je sve ok...

5ra3
    26. Lipanj 2014. 21:46

Ja sam kod svoje doktorice imala 3 uzv-a (10.,20.30. tjednu). To su kao redovni i odobreni od strane HZZO-a (besplatni) i još smo bili na 4D.

Antonija84 ti si iz Varaždina ili? Pa kod kojeg doktora ideš?

5ra ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.