opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    26. Lipanj 2014. 13:06

Ak ti mm to zna napraviti i imate materijale, zašto ne. Čak će biti kasnije i puno veća uspomena. Ja ti predlažem da se napravi ogradica da se može skroz spustiti jer ćeš onda imati i opciju da privučeš kinderbet skroz uz svoj krevet, ako ćeš htjeti.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

renata6
    26. Lipanj 2014. 13:14

Slažem se, odlična ideja, meni je odlično sve što je vlastitih ruku djelo! Dobro ti kaže Iskrica, jednu stranu napravite da se da skroz spustiti, da ne moraš dijete dizati iz kreveta, samo kindač primakneš k svom krevetu!

26. Lipanj 2014. 13:21

I ja definitivno podrzavam ideju o izradi kinderbeta. Ako imate aterijala, alat i volje, zasto ne?
    Stranica kinderbeta koja se spusta skroz je svakako prakticna... ali tu ti nemrem puno pomoci, zato sto moj malac spava u putnom kinderbetu, jer je jedino taj bilo moguce smjestiti u spavacu sobu a da ga je lako pomaknuti, jer mi stoji ispred ormara, pa ga micem svakodnevno :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    26. Lipanj 2014. 14:38

pa i meni se ta ideja učinila super...kao prvo, isplativo nam je, kao drugo ostaje uspomena... samo me muči hoćemo li skužiti, odnosno hoće li on skužiti kak napraviti tu stranicu da se spušta...ali vidjet ćemo... da sam zagrizla za ideju, jesam :)

Hope
    26. Lipanj 2014. 15:14

A sta se snova tice- pocetkom 2.tromesecja bila sam LUDA od snova!!!! Valjda sam svaku noc sanjala po minimalno 2, 3 sna kojih sam se nakon budjenja sjecala tako ZIVO, kao da su mi se ovaj tren u javi izdogadjali!!
    ..negdje oko 22.tjedna sam prestala tako sanjati!
    Sad mi pomalo i fali, jer to nije bila ni jedna nocna mora..sve fora snovi..a s obzirom da moram mirovati i nikam ne ici iz kuce- imala sam o cemu razmisljati po cijeli dan

5ra3
    26. Lipanj 2014. 15:27

Cure koje ste rodile ili ste već počele ići na preglede u trudničku ambulantu zanima me da li su vam tamo radili i uzv svaki put ili ne? Meni je blesavo da neznam kolko je velika moja princeza!!! Moja mi je gin.radila zadnji uzv u 30.tjednu i od onda više nije ni nebude,sad sam u 36.-om tj.i ona predviđa da ću roditi prije zbog toga što sam otvorena pa bih nekako voljela znati mjere a i da je sve okej. Pitala sam nju dal će mi u TA radit uzv i rekla mi je da mi nemože potvrditi 100 %,da ovisi na koga naletiš,dal taj smatra da je potrebno itd...!!!???

5ra ;)

26. Lipanj 2014. 15:32

5ra moj zadnji uzv kod ginica je bio u 31 tt, vise mi nije radio, kad sam dosla prvi put u TA na pregled to sam im spoemnula i rekli su mi ako su mjere stimale, da nema potrebe da mi rade uzv prije termina ili kad dodjem na porod. Tak da sam i ja bila na mukama ko i ti, i jos su mi isto govorili da cu sigurno roditi ranije jer sam bila dosta otvorena i vanjsko i unutarnje usce.
    Ne znam u koju bolnicu ides, ali u svakom slucaju reci to u TA kad dodjes, pa ce ti mozda i napraviti uzv. Meni su na kraju radili tocno na termin i kad sam dosla roditi pitali su me kad je bila zadnja procjena tezine (rekla sam prije dva dana) doktor ga je svejedno jos jednom napravio i procjenio tezinu.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mmama2
    26. Lipanj 2014. 16:12

joj mene sramote, sjedi mi dijete u krilu i zijeva, ja bacim oko malo bolje unutra i skužim moj P ima 4 nova zuba, tj gornji izbili, a dolje se bijeli tek.. isusek božek pa kako ne primjetih, peremo zubiće svaki dan i nisam skužila hahahahahah, strašnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!

url=https://lilypie.com]

cloudy
    26. Lipanj 2014. 16:33

mmama ... :) čestitam na novim zubićima..

5tra,..mene zanima koliko ste ukupno imake uzv- ...meni je dr na prvom pregledu prošli tjedan rekao da ću valjda sve skupa imati 3-4 jer on nije oobornik uzv-a...pa me zanima...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.