ja nisam imala takvih problema, ali nisam imala ni poruka ... tako da fakat ne znam... docky kako si mi ti*
neka, neka... vidjet ćeš ti izgurat ćete vas dvoje do kraj :) samo lagano, kao što i sama kažeš pozitivna vibra, to ti je najbitnije
:) sad sam vidjela da si na drugoj temi napisala da bi te mogli pustiti i doma :) ajde, držim fige... ja znam da bi ja to sve nekako lakše doma podnjela pa zato :)
a meni neka neka dođe strgati ruke da ne čitam više gluposti po internetu... opet si glavu glupostima punim
Cloudy pa nemoj si to raditi... uživaj u svom stomačiću sada, nemoj čitati koješta....
Baš si bleso
Docky držim fige da te puste doma...brže ce ti proci vrijeme a i lakse ces to podnijeti
pa jesam ... tuka nad tukama... idem idući tjedan vadit krv za rh faktor i ostalo pa malo paničarim... imala sam HPV pred par godina pa me sad frka da nemam još šta.. ali sve je to zalječivo/izlječivo pretpostavljam ... a sutra idem u dom zdravlja na krvne pretrage... tu i ne znam šta će mi vadit ali pretpostavljam željezo, leukocite i ekipu
Sortiraj odgovore
Najstariji