Cloudy - gasi Internet! Ja sam ok, samo kaj sam koma umorna jer već par dana smo spavanje i ja na nekakvoj ratnoj nozi izgleda. Nemrem se nikak namjestiti, onda mi se još usred noći dijete uvalja u krevet. Sinoć sam se na kraju oko 5 ujutro prebacila u njen krevet (jer ju ja više nemrem dignuti da me nekaj ne zažiga)
Da ne govorim da imam snove za poluditi - tipa, kasnim na posao i slično....
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
ja isto imam lude snove od kad sam trudna... spavanje, kolko tolko... budim se zbog wc-a ali snovi... već par dana sanjam bivšu kolegicu s kojom nisam u najboljim odnosima ni bila ni ostala... sad, zašto pojma nemam
cloudy, hahahahah... ti i suprug ste onda jako dobri matematičari kad ste tako dobro izračunali termin . A baš si me nasmijala...
U jednoj drugoj temi sam pisala o snovima... Ja od kad sam trudna, pogotovo zadnjih mjesec dana sanjam tako lude snove da vam opisati ne mogu... Neke ljude, događaje, nastavke razgovora koje sam vodila danima ranije... Ma sve nešto čudno. Dan poslije utakmice HRV-MEX sam sanjala nastavak utakmice. Pobijedili smo. Baš je čudno to sve.
Ne spavam uopće dobro zadnjih dana, stalno sam budna, ili zbog wc, ili ne mogu zaspati iz nekog drugog - nepoznatog mi razloga.
I trebam savjet. Kako da se riješim mirisa novog namještaja? Otvoreno mi je sve već duže vrijeme, sve sam prešla par puta s vodom i octom, pa vodom i deterdžentom, i ništa. I dalje se osjeti. Grrrr.
Krešimir 19.08.2014. <3
ja sam u ormare znala našpricati omiljeni parfem... i meni je djelovalo :)
Stvar je u tome što je to komodica gdje ću smjestiti robicu i se ostalo za sinčića. Pa baš ne bih prskala parfemom. Nije mi bila neka frka, stoji mi tako rastvorena već mjesec dana, ali ne pomaže baš puno. Čitala sam negdje da se može pokušati i sa vodom i omekšivačem za rublje... Možda i ubacim koju vrećicu sa svježom lavandom što sam ju doma brala. Ali polako ostajem bez ideja. Strah me tih intenzivnih mirisa, da mi se ne bi slučajno dogodilo da ne mogu njega "istrijebiti".
Krešimir 19.08.2014. <3
onda nikako nemoj parfeme :) probaj s lavandom, a možda možeš i uzeti eterično ulje, nakapati na krpicu/ blazinicu i premazati... možda pomogne
I meni stoje neprocitane poruke i to Piper bas tvoje :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nekaj nam se zblesiralo ocito :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
curke, da vas pitam... što mislite o ideji da dragi sam napravi kinderbet za bebu...? imamo drveta, i alata, a vjerujemo da bi i on to mogao sam riješiti :) sad... da čujem vaše ideje, mišljenja ? ne znam dal bi se ona bočna stranica trebala spuštati ili ne (ako kužite šta pričam) pa da vidim i tuđa mišljanja... ja se baš zapalila za tu ideju :)
Sortiraj odgovore
Najstariji