doris, radovi su baš lijepi! doktorica se čini kako i ja nosim dečkića, iako nisu sigurni. ako nas iznenadi curka, rajfovi bi nam baš pasali!
Hvala nama je rekao sigurno decko, ma da se nikad ne zna..ali opet mozda bude jos koja trudnoca pa dobijemo i curicu
Ma ja sam bas sretna sto je decko, bas sam od pocetka razmisljala kako cu imat sina i eto stvarno
ja sam svo vrijeme imala osjećaj da je curica unutra (sigurno jer sam ju priželjkivala) a kaže meni moja nona kad sam bila u 8.tt...vidi ja biti će dečko
i eto ga pišulinac...i naravno da sam sretna...a MM-u je bilo svejedno...
Ja sam od početka znala da je cura, nisam nikome rekla samo mm! Svi su mi govorili da će biti muško! Evo za par dana stiže moja Tena!
=http://lilypie.com]
Meni su svi govorili da ce biti curica, ali ja sam znala da je decko i bas sam sretna sto je. S tim da mi je bilo totalno svejedno za spol vec da sve bude u redu posto sam mlada trudnica pa me bilo dosta strah svega
drage moje mame imam jedno pitanje a neznam gdje i kome da se obratim,a vas ima ovdje dosta,pa cete mi mozda vi znati reci.
naime,zivim u njemackoj preko hrvatskih dokumenata,sa hrvatskim zdravstvenim osiguranjem(europskim),i planiram trudnocu a znam da mi hzzo te troskove nece pokrit,preglede tijekom trudnoce i sam porod.e sad me zanima,dali ipak ima neki nacin da mi priznaju bar dio troskova ako ne sve???
koliko sam upucena,hzzo pokriva troskove samo hitnih slucajeva.dakle planirane porode ne. a ja imam prijavljen boravak u njemackoj vec godinu dana.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Sortiraj odgovore
Najstariji