opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    24. Siječanj 2015. 23:01

1.) i ja bi ove trakice ispod, kako to stavite, ja udjem na tu stranicu ali ne kuzim kako cu naci tu trakicu i prilijepit ju da se mijenja :)

2.) Ne znam di bi mogla postavit pitanje ali jeste li koristile STEZNIKE nakon poroda! Meni sve cure da se to mora inace cu bit objesena kožnata spodoba ako odma drugi dan se ne počnem uvlačit u steznik.

lonny
    24. Siječanj 2015. 23:44

Ja ga nisam koristila i nemam ni malo kože koja visi. 
    Dobila sam u trudnoći cca 16 kg, a iz bolnice sam došla samo s nekih 6 kg viška. Baš sam dosta izgubila na porodu, a bebica je imala samo 3050, valjda je ostalo posteljica i plodna voda. 
    Zadnji put kad sam se vagala sam imala još 4 kg više nego prije trudnoće, a mislim da sam još izgubila, samo već dugo nisam stakla na vagu. Sad nam je 7 tjedana! 
    A moram naglasiti da se prežderavam sa čokoladom i keksima. Bit će da je trening sa princezom učinkovit!
    Pitanje, krvarila sam jedno 6 tjedana, a zadnja 2-3 dana imam dosta jaki žučkasti iscjedak i tu i tamo koju točkicu zgrušane krvi. Jel to normalno? U pon idem kod ginekologa, ali malo sam zabrinuta!

NMareN
    25. Siječanj 2015. 12:08

Cure hvala vam na dobrodošlici, jako je lijepo znati da imam s kime podijeliti svoje nedoumice, strahove, s curama koju trenutno u slatkom isvcekivanju, koje ce to tek doživjeti ili pak s curama koje već u rukama drže svoje mali se .
    Mi smo vam još jako maleni, trudna sam 4t+4, a saznali za trudnoću prije svega 3dana. Na kontrolu smo naručeni 23.2. sa 8t. Nemam neke simptome trudnice za sad (povracanje, povećan osjet mirisa, neprestano spavanje..), osim slabijih bolova u trbuhu i lošijeg spavanja po noći. 
    Malo se raspisala 

Ja to mogu, ja to hoću....

Bljubica
    25. Siječanj 2015. 12:44

Jel netko od vas naručiva nešto priko Mama - Thoughtful Shopping aplikacije? play.google.com/store/apps/details?id=com.contextlogic.mama
    ili ste čuli nečije iskustvo?

• Nutella
    25. Siječanj 2015. 15:54

pardon
    spojila sam odgovor sa lu_jo
    greska!

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.