opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bljubica
    23. Siječanj 2015. 17:42

imaš ih raznih, osim lilypie.com, samo upišeš u google "pregnancy ticker" princip je svugdi isti samo pratiš upute 

bebinjo
    23. Siječanj 2015. 18:05

I meni su bili rekli da je to ok..i mene je bolilo s desne strane  a rekli su mi da se maternica siri a plod mi je bio s desne strane. I sad me boli nakon spontanog s desne strane jer se vraća u normalu sve.

Neni5
    23. Siječanj 2015. 20:52

Vidim da ima novih cura, sve vas pozdravljam   čuvajte se i guštajte u ovom najljepšem razdoblju.... ne znam tko ga je nazvao najljepšim, evo mene cijeli dan muči žgaravica  ništa mi ne pomaže, zato sam sebi skuhala griz, eno ga hladi se na prozorskoj dasci  
    inače zadnjih dana bi dobro večerala i žgaravica bi nestala, a curka se rasteže sa svih strana udara, odakle joj mjesto za te akrobacije... onda se sin "baci" na stomak i mazi se i viče kako ga sestra tuče, da jel ona zna da se ne smije udarati  veselo veselo

• novamama2
    23. Siječanj 2015. 21:24

Pozdrav, upadam s pitanjem ovdje, jer ne znam gdje bi pitala.
    Je li itko od vas slao poruke za pitanja stručnjaka? Poslala sam prije skoro tjedan dana za pravnu kliniku, ali nisam dobila nikakav odgovor. Je li normalno da se dugo čeka?

Mary36
    23. Siječanj 2015. 22:01

ja sam čekala odgovor skoro dva mjeseca...tada mi naravno više nije ni trebao

Pilici
    24. Siječanj 2015. 12:04

Cure, malo upadam nevezano, dali je koja koristila saniskin kapi(reklamiraju ih na tvu) za uklanjanje bradavica?

zebrica

lu_jo
    24. Siječanj 2015. 15:29

Imam jedno pitanje
    Pijem pregnital i ginek. mi je preporucila magnezij i kupila sam u srbiji jer je jeftinije maxi mag magnezih 375g + vitamin b6 
    Jel smijem kombinirat pregnital i maxi mag

lu_os

• novamama2
    24. Siječanj 2015. 20:57

Mary hvala ti na brzom odgovoru

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.