imaš ih raznih, osim lilypie.com, samo upišeš u google "pregnancy ticker" princip je svugdi isti samo pratiš upute
I meni su bili rekli da je to ok..i mene je bolilo s desne strane a rekli su mi da se maternica siri a plod mi je bio s desne strane. I sad me boli nakon spontanog s desne strane jer se vraća u normalu sve.
Vidim da ima novih cura, sve vas pozdravljam čuvajte se i guštajte u ovom najljepšem razdoblju.... ne znam tko ga je nazvao najljepšim, evo mene cijeli dan muči žgaravica
ništa mi ne pomaže, zato sam sebi skuhala griz, eno ga hladi se na prozorskoj dasci
inače zadnjih dana bi dobro večerala i žgaravica bi nestala, a curka se rasteže sa svih strana udara, odakle joj mjesto za te akrobacije... onda se sin "baci" na stomak i mazi se i viče kako ga sestra tuče, da jel ona zna da se ne smije udarati veselo veselo
Pozdrav, upadam s pitanjem ovdje, jer ne znam gdje bi pitala.
Je li itko od vas slao poruke za pitanja stručnjaka? Poslala sam prije skoro tjedan dana za pravnu kliniku, ali nisam dobila nikakav odgovor. Je li normalno da se dugo čeka?
ja sam čekala odgovor skoro dva mjeseca...tada mi naravno više nije ni trebao
Cure, malo upadam nevezano, dali je koja koristila saniskin kapi(reklamiraju ih na tvu) za uklanjanje bradavica?
zebrica
Imam jedno pitanje
Pijem pregnital i ginek. mi je preporucila magnezij i kupila sam u srbiji jer je jeftinije maxi mag magnezih 375g + vitamin b6
Jel smijem kombinirat pregnital i maxi mag
lu_os
Sortiraj odgovore
Najstariji