opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa5
    22. Siječanj 2015. 18:59

Kosee potpuno te razumijem. Mene je toliko tesko cekati do tog prvog pregleda, pa onda od njega još 6 tjedana kao ne bih trebala govoriti!! Uzasno mi je to..mi smo rekli mojim i njegovim roditeljima i braci/sestrama...Tati jos nisam rekla jer ga nisam vidjela ali reci cu mu za par dana. Znaju jos moje dvije prijateljice i jedan njegov prijatelj. 
    12. tjedan je prestrasno daleko, i kad pomislim da bi se nesto moglo dogoditi, uzasno me obuzme tuga i panika. Jos je kod mene i ta situacija s poslom...ali kaze moja mama - kad ostanes trudna, sve ti se nekak poslozi. Drzim fige da je u pravu. 
    Mozemo tu bar jedna drugoj stalno pricati o trudnoci kad ne smijemo na glas :)

kosee
    23. Siječanj 2015. 08:14

hvala vam cure na dobrodošlici i svemu

da, ovaj prvi period je najteži, dok moraš šutjeti, a toliko toga se događa u tijelu čega sam svjesna svake minute u danu  

Kad ste išle na pregled pa da se već čulo srce? Moja doktorica je popodne samo srijedom pa se dvoumim između 6t+1 i 7t+1. Što mislite? To je tako daleko

Tena9
    23. Siječanj 2015. 08:48

Cureeeeeeeeeeeee...meni je jučer navečer i jutros bilo malo krvi na gačicamaaa...kaaaj to  značiiiii???? Kaj da radiiiim???

renata6
    23. Siječanj 2015. 09:17

Tena

Cureeeeeeeeeeeee…meni je jučer navečer i jutros bilo malo krvi na gačicamaaa…kaaaj to  značiiiii???? Kaj da radiiiim???

Odi kod doktora!

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

renata6
    23. Siječanj 2015. 09:21

Ne moraš isti tren, poslije radnog vremena. Jel još uvijek, koje je boje, tamo, svijetlo?

Tena9
    23. Siječanj 2015. 09:23

renata

Ne moraš isti tren, poslije radnog vremena. Jel još uvijek, koje je boje, tamo, svijetlo?

Jako svjetlo jučer, rozo..a jutros je na ulošku bilo crveno ali svega centimetar..ne curi ništa..sad se pobrišem i nema ništa na papiru...

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

renata6
    23. Siječanj 2015. 09:26

Danas svakako otiđi, objasni kako je i neka te pregleda, po ovome si skoro 6 tjedana pa je moguć i ultrazvuk. Ako ti se pojavi i u toku dana, otiđi prije, izmisli da imaš crijevnu, to uvijek pali.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani