opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    23. Siječanj 2015. 08:14

hvala vam cure na dobrodošlici i svemu

da, ovaj prvi period je najteži, dok moraš šutjeti, a toliko toga se događa u tijelu čega sam svjesna svake minute u danu  

Kad ste išle na pregled pa da se već čulo srce? Moja doktorica je popodne samo srijedom pa se dvoumim između 6t+1 i 7t+1. Što mislite? To je tako daleko

Tena9
    23. Siječanj 2015. 08:48

Cureeeeeeeeeeeee...meni je jučer navečer i jutros bilo malo krvi na gačicamaaa...kaaaj to  značiiiii???? Kaj da radiiiim???

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

renata6
    23. Siječanj 2015. 09:21

Ne moraš isti tren, poslije radnog vremena. Jel još uvijek, koje je boje, tamo, svijetlo?

renata6
    23. Siječanj 2015. 09:26

Danas svakako otiđi, objasni kako je i neka te pregleda, po ovome si skoro 6 tjedana pa je moguć i ultrazvuk. Ako ti se pojavi i u toku dana, otiđi prije, izmisli da imaš crijevnu, to uvijek pali.

Tena9
    23. Siječanj 2015. 09:30

Joj hvala ti ali to sam već stvarno vukla par mj unatrag...ali da..budem izmislila nekaj...užasno me straaaah!!!!!!!!!
    Ali hvala ti! Drži fige da je sve ok s mojom mrvoom 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• inana2
    23. Siječanj 2015. 09:32

Što se tiče prvog pregleda, ja sam bila 6+1 i srčeko se lijepo čulo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.