Hej Tena, ja sam imala malo krvi taman na početku trudnoće isto u dva navrata navečer i ujutro! Moguće da ti je to implantacijsko krvarenje, mi smo dugo čekali da kažemo da sam trudna do 12 tjedana, zbog mog posla, tako da kod doktora nisam ni išla. To je stvarno bilo malo svega par kapi, ali nisam imala nikakve bolove i više mi se nikad nije ponovilo sad sam 26+4 i bebica raste ko luda!
Nadam se da sam te utješila, svakao odi poslje posla kod doktora!
=http://lilypie.com]
Mi smo naručeni na kontrolu dok cu biti trudna 8t+5, a sada smo 4t+2d, još smo jako mali . Znaci na prvoj kontroli radi se ultrazvuk?
Ja to mogu, ja to hoću....
Dal ultrazvuku smije prisustvovati tata bebe ili je to samo na filmu ?, i zar ne rade ultrazvuk preko trbuha? Mislim ako radi vaginalni ultrazvuk ne može bebi naštetiti??
Ja to mogu, ja to hoću....
Dajte mi recite, kada ideš na hitni prijem jel ti za prvi pregled treba uputnica?
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Ja san isto imala neko krvarenje u 6 tjednu dosla na hitan prijemni i rekla da krvarin i da me boli. Tako reci i ti tako da te prime.
A srce san cula sa 7 tjedana i prije nebi ni isla jer je kod svakog razlicito i samo mi se zivcirala ako ga nebi cula, i vaginalni ultrazvuk rade do 16.tj i tad moze i tata bit na pregledu barem kod nas tako.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sortiraj odgovore
Najstariji