Joj hvala ti ali to sam već stvarno vukla par mj unatrag...ali da..budem izmislila nekaj...užasno me straaaah!!!!!!!!!
Ali hvala ti! Drži fige da je sve ok s mojom mrvoom
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Hej Tena, ja sam imala malo krvi taman na početku trudnoće isto u dva navrata navečer i ujutro! Moguće da ti je to implantacijsko krvarenje, mi smo dugo čekali da kažemo da sam trudna do 12 tjedana, zbog mog posla, tako da kod doktora nisam ni išla. To je stvarno bilo malo svega par kapi, ali nisam imala nikakve bolove i više mi se nikad nije ponovilo sad sam 26+4 i bebica raste ko luda!
Nadam se da sam te utješila, svakao odi poslje posla kod doktora!
Hej Tena, ja sam imala malo krvi taman na početku trudnoće isto u dva navrata navečer i ujutro! Moguće da ti je to implantacijsko krvarenje, mi smo dugo čekali da kažemo da sam trudna do 12 tjedana, zbog mog posla, tako da kod doktora nisam ni išla. To je stvarno bilo malo svega par kapi, ali nisam imala nikakve bolove i više mi se nikad nije ponovilo sad sam 26+4 i bebica raste ko luda!
Nadam se da sam te utješila, svakao odi poslje posla kod doktora!
Hvala ti puno..ali misilim da je implatacijsko po teoriji puno ranije ipak je meni već 6 tt o.O
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
=http://lilypie.com]
Mi smo naručeni na kontrolu dok cu biti trudna 8t+5, a sada smo 4t+2d, još smo jako mali . Znaci na prvoj kontroli radi se ultrazvuk?
Mi smo naručeni na kontrolu dok cu biti trudna 8t+5, a sada smo 4t+2d, još smo jako mali. Znaci na prvoj kontroli radi se ultrazvuk?
O pa ti ćeš već vidjeti i srčeko i sve, da radi se pregled i vaginalni ultrazvuk.
Ja to mogu, ja to hoću....
Dal ultrazvuku smije prisustvovati tata bebe ili je to samo na filmu ?, i zar ne rade ultrazvuk preko trbuha? Mislim ako radi vaginalni ultrazvuk ne može bebi naštetiti??
Dal ultrazvuku smije prisustvovati tata bebe ili je to samo na filmu ?, i zar ne rade ultrazvuk preko trbuha? Mislim ako radi vaginalni ultrazvuk ne može bebi naštetiti??
dal može prisustvovati ovisi o tvojoj doktorici, dobiješ slikicu, uzv ne ide preko trbuha u tako maloj trudnoći jer je bebica još jako jako mala i ne bi se vidjela, i da naravno da ne može bebi naštetiti kao ni pregled, brisevi....ne brini!
Ja to mogu, ja to hoću....
Dajte mi recite, kada ideš na hitni prijem jel ti za prvi pregled treba uputnica?
Dajte mi recite, kada ideš na hitni prijem jel ti za prvi pregled treba uputnica?
Ako ideš na hitnu, ne!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji