Hvala ti Renata na odgovoru, nekako mi se učinilo strašnim vaginalni ultrazvuk,prvo mi palo na pamet da je nebu slučajno lupio tim čudom, OK znam da možda zvuci smiješno ali ovo nam prva nebića, jučer saznali za nju pa mi je sve pomalo apstraktno još . Bilo bi lijepo kad bi nam dopustili da i suprug upozna nasu mrvicu.
Tena neznam ti reci, vjerujemo da ce ti druge cure odgovoriti.
Ja to mogu, ja to hoću....
Nema frke, sve smo mi bile zbunjene u početku i sa hrpu pitanja, tako da razumljivo...Ništa joj se ne može desiti, ultrazvuk se radi tako dok god ti bušica malo ne poraste, znači cca 3-4 mj ovisno o doktorici, ovisno o veličini trbuha, ali to ti je sve normalno.
Da poseban je osjećaj kad ju vidiš na ekranu i na slikici, vjerujem da ćeš biti presretna, ja još uvijek čuvam svoju prvu a evo prošlo je pet godina!
Baš mi je odlična ova tema i super ste mi s toliko savjeta, baš lijepo umirujete
Tena, nadam se da će sve biti u redu, svakako se javi!
Nema krvarenja dalje..i ne boli me
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Cure čestitam na plusićima.
jel netko od vas ima probleme sa spavanjem? Nemogu spavat nikako po noći, ne paše mi niti jedan položaj, a noćas je bilo posebno užasno. Boli me donji dio leđa nadam se da je to zbog širenja zdjelice. Boli me i sa desne strane trbuha, ne non stop, povremeno ili kad recimo hodam uz stepenicama i naslonim se na desnu stranu osjetim ko neki pritisak i laganu bol, ili kad imam neko vriijeme savinutu desnu nogu prema trbuhu. Uglavnom sve što osjetim osjetim sa desne strane, i tome brine. Smedjeg iscijetka jučer nije bilo uopće, pa danas ujutro opet jedna točkica, svijetlo smeđe boje. Neznam kak ću dočekat idući tjedan za prvi pregled. Tada ću već bit u 7t i nadam se da ću čut srčeka i da ću moć svima reć, Za sada znamo samo ja i moj dragi
Dobro dosle nove curke!
Bebule moja prijateljica se stalno zalila na bolove na desnoj strani, gin joj je rekla da je sve normalno, samo tijelo radi prostor za bebicu.
Ja sam 23tjedan obicno imam neki blijedi iscjedak, evo maloprije je bila neka kao sukrvica, skroz malo, al' uzasno sam se prepala
Sta da radim, sta to znaci, redovan pregled mi je u cetvrtak
molim vas...kako stavljate ove prekrasne trakice sta su ispod vaseg teksta... ono sa vremenskom trakom i bebicom unutra...hvala [lilypie.com] …
Sortiraj odgovore
Najstariji