Hihihihi, presmiješna priča
Mene malo iritira stav prema trudnoći - jučer sam popiškila plus i spremam se na pregled za cca 2 tjedna na kojem se nadam čuti srce. I jučer kažem mami, a ona sva onako kao jesam li ja sigurna da je to to, pa nešto, pa nek ne govorimo nikome jer se nekad tijelo samo očisti.
I kažem joj da ionako nismo mislili nikome reći do kraja prvog tromjesečja, samo njoj i muževim roditeljima i da znam da je prvo razdoblje najrizičnije.
Danas me opet zove i napominje mi da njegovima ne kažemo da čekamo bebu nego da MOŽDA čekamo bebu.
Baš me nekako iziritirala.
Sad me na kraju i muž počeo ispitivati jesam li ja sigurna da sam trudna, a vidio je čovjek test i menge nema. Za poludit
Hihihihi, presmiješna priča
Mene malo iritira stav prema trudnoći - jučer sam popiškila plus i spremam se na pregled za cca 2 tjedna na kojem se nadam čuti srce. I jučer kažem mami, a ona sva onako kao jesam li ja sigurna da je to to, pa nešto, pa nek ne govorimo nikome jer se nekad tijelo samo očisti.
I kažem joj da ionako nismo mislili nikome reći do kraja prvog tromjesečja, samo njoj i muževim roditeljima i da znam da je prvo razdoblje najrizičnije.
Danas me opet zove i napominje mi da njegovima ne kažemo da čekamo bebu nego da MOŽDA čekamo bebu.
Baš me nekako iziritirala.
Sad me na kraju i muž počeo ispitivati jesam li ja sigurna da sam trudna, a vidio je čovjek test i menge nema. Za poludit
Ženska, ne zamaraj se..ja sma recimo rekla svima s njegove strane i svi su oduševljeni i on a pak moji...moji su nam savjetovali da čekamo još bar 5 godina i rekli su kako oni nebi bili baš sretni da uskoro ostanem trudna..pa kako da ima ja sad kažem? nema šanse...pa da mi stara opet kaže da mi "to" sad ne treba u životu...užasno bi me to povrijedilo..seka mi je jak sretna i ona jedina od moje strane zna. a moj dragi dobro veli, mi smo sretni i barem znamo da nam se djete nije dogodilo nego smo ga svjesno napravili i oni kojima to ne paše nećemo biti s njima dobri tj. nećemo se družiti s njima! U pravu je!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
kosee čestitam ,
znam kako ti je, ja sam jako rano saznala na testu i ginekolog me naravno naručio da dođem za sto godina (bar je meni tako zvučalo) iako ja nisam rekla nikome nego dragome za test a kasnije kad je potvrđeno sam rekla ostatku.. nemoj se ljutit na mamu ona se samo brine da sve bude u redu iako ti to malo na kriv način govori, a to je automatski poljuljalo i dragog da tako misli..
Ma meni nije problem čekati ni ništa, ali sam si s mamom bliska i viđamo se relativno često, ne mogu si zamisliti da 3 tjedna šutim i ne govorim joj da se samnom nešto događa. Bilo mi je normalno reći joj, a rizike znam i sama. Sad se pitam da li uopće reći muževim roditeljima ili da čekam pregled. Znam da bi njemu smetalo da smo mojoj mami rekli a njegovoj da ne kažemo.
Koje glupe komplikacije
probaj s njim pričati o tome, pa mu objasni da bi im možda rekla kasnije smo iz tog razloga, a on na kraju neka odluči ipak su to njegovi roditelji.. a mislim da nemaš potrebe ranije govorit čisto da izbjegneš glupa pitanja tipa, jesi sigurna.. i šta ako ovo i ono.. manje ćeš se živcirati
Mislila sam kako smo preoprezni već zato što smo odlučili u prvom tromjesečju reći samo roditeljima, a izgleda da smo se i tu zaletili..
Hvala ti draga na savjetima i prijedlozima
Mislila sam kako smo preoprezni već zato što smo odlučili u prvom tromjesečju reći samo roditeljima, a izgleda da smo se i tu zaletili..
Hvala ti draga na savjetima i prijedlozima
treba biti pozitivan od početka.. ja sam i u prvoj trudnoći i u drugoj svima rekla odmah, onak nije 5 min od testa prošlo i svima mislim, roditeljima, prijateljima, susjedima hahahaha... naravno uza svu tu silnu pozitivu i veselje da je sve na kraju bilo dobro..
url=https://lilypie.com]
Lijep pozdrav svima, evo da vas upoznam s našom situacijom, dakle danas smo radili test i da,pozitivan je, naša prva mrvica. Prvo što je suprug rekao, gle nemoj da ti padne na pamet da ideš sad doručkovati kruh i maslac, sad mi moraš zdravo jesti .
Pročitala sam da i neke od vas imaju boleve u trbuhu, evo imam ih i ja,od jucer, jucer su bili isprekidani i jaci bolovi, a danas su gotovo neprekinuti ali dosta slabiji. Na kontrolu sam narucena tek za mjesec dana, 23.2.
Lijep pozdrav svima, evo da vas upoznam s našom situacijom, dakle danas smo radili test i da,pozitivan je, naša prva mrvica. Prvo što je suprug rekao, gle nemoj da ti padne na pamet da ideš sad doručkovati kruh i maslac, sad mi moraš zdravo jesti.
Pročitala sam da i neke od vas imaju boleve u trbuhu, evo imam ih i ja,od jucer, jucer su bili isprekidani i jaci bolovi, a danas su gotovo neprekinuti ali dosta slabiji. Na kontrolu sam narucena tek za mjesec dana, 23.2.
Dobrodošla! i čestitam!
Ja to mogu, ja to hoću....
Pozdrav svimaaaa! Nove cure cestitam vam na plusicima i sad uzivajte u divnim mjesecima! Kolko got vas love strahovi i cudni bolovi ne brinite sve je to normalno, a tu na forumu uvjek mozete sve podijeliti s nama i bice vam lakse!
16.12.2014 <3 Lena <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji