kosee čestitam ,
znam kako ti je, ja sam jako rano saznala na testu i ginekolog me naravno naručio da dođem za sto godina (bar je meni tako zvučalo) iako ja nisam rekla nikome nego dragome za test a kasnije kad je potvrđeno sam rekla ostatku.. nemoj se ljutit na mamu ona se samo brine da sve bude u redu iako ti to malo na kriv način govori, a to je automatski poljuljalo i dragog da tako misli..
Ma meni nije problem čekati ni ništa, ali sam si s mamom bliska i viđamo se relativno često, ne mogu si zamisliti da 3 tjedna šutim i ne govorim joj da se samnom nešto događa. Bilo mi je normalno reći joj, a rizike znam i sama. Sad se pitam da li uopće reći muževim roditeljima ili da čekam pregled. Znam da bi njemu smetalo da smo mojoj mami rekli a njegovoj da ne kažemo.
Koje glupe komplikacije
probaj s njim pričati o tome, pa mu objasni da bi im možda rekla kasnije smo iz tog razloga, a on na kraju neka odluči ipak su to njegovi roditelji.. a mislim da nemaš potrebe ranije govorit čisto da izbjegneš glupa pitanja tipa, jesi sigurna.. i šta ako ovo i ono.. manje ćeš se živcirati
Mislila sam kako smo preoprezni već zato što smo odlučili u prvom tromjesečju reći samo roditeljima, a izgleda da smo se i tu zaletili..
Hvala ti draga na savjetima i prijedlozima
Lijep pozdrav svima, evo da vas upoznam s našom situacijom, dakle danas smo radili test i da,pozitivan je, naša prva mrvica. Prvo što je suprug rekao, gle nemoj da ti padne na pamet da ideš sad doručkovati kruh i maslac, sad mi moraš zdravo jesti .
Pročitala sam da i neke od vas imaju boleve u trbuhu, evo imam ih i ja,od jucer, jucer su bili isprekidani i jaci bolovi, a danas su gotovo neprekinuti ali dosta slabiji. Na kontrolu sam narucena tek za mjesec dana, 23.2.
Ja to mogu, ja to hoću....
Pozdrav svimaaaa! Nove cure cestitam vam na plusicima i sad uzivajte u divnim mjesecima! Kolko got vas love strahovi i cudni bolovi ne brinite sve je to normalno, a tu na forumu uvjek mozete sve podijeliti s nama i bice vam lakse!
16.12.2014 <3 Lena <3
Kosee potpuno te razumijem. Mene je toliko tesko cekati do tog prvog pregleda, pa onda od njega još 6 tjedana kao ne bih trebala govoriti!! Uzasno mi je to..mi smo rekli mojim i njegovim roditeljima i braci/sestrama...Tati jos nisam rekla jer ga nisam vidjela ali reci cu mu za par dana. Znaju jos moje dvije prijateljice i jedan njegov prijatelj.
12. tjedan je prestrasno daleko, i kad pomislim da bi se nesto moglo dogoditi, uzasno me obuzme tuga i panika. Jos je kod mene i ta situacija s poslom...ali kaze moja mama - kad ostanes trudna, sve ti se nekak poslozi. Drzim fige da je u pravu.
Mozemo tu bar jedna drugoj stalno pricati o trudnoci kad ne smijemo na glas :)
Sortiraj odgovore
Najstariji