Curke moje drage, da vam se javim, zadnjih sam dana stalno u guzvi, faks mi je ludnica! Stavili su nam sve ispitu sljedeci tjedan u isti dan sutra ujutro muž I ja putujemo na drugi medeni mjesec
a naravno, ništa nisam spremila, roba mokra, a vani juzina, moram jos popodne do ginekologinje po potvrdu za let! Wish me luck, cujemo se
Da vas od jutra malo nasmijem pa da dan svima bude ljepši. Jutarnji dijalog između mene i dragog jutros:
on: jel moguće da meni kava nevalja jer si ti trudna?
ja: kakve to veze ima, pa nisu tebi poludili hormoni nego meni
on: pa ja sam otac
ja: paaa.....
on ljuto: PA NEMOŽEŠ SAMO TI BIT TRUDNA....
Nisam se mogla prestat smijat
Danas je nešto bolje, bar za sad. Ljubim vas csve i imajte l lijep dan
Hihihihi, presmiješna priča
Mene malo iritira stav prema trudnoći - jučer sam popiškila plus i spremam se na pregled za cca 2 tjedna na kojem se nadam čuti srce. I jučer kažem mami, a ona sva onako kao jesam li ja sigurna da je to to, pa nešto, pa nek ne govorimo nikome jer se nekad tijelo samo očisti.
I kažem joj da ionako nismo mislili nikome reći do kraja prvog tromjesečja, samo njoj i muževim roditeljima i da znam da je prvo razdoblje najrizičnije.
Danas me opet zove i napominje mi da njegovima ne kažemo da čekamo bebu nego da MOŽDA čekamo bebu.
Baš me nekako iziritirala.
Sad me na kraju i muž počeo ispitivati jesam li ja sigurna da sam trudna, a vidio je čovjek test i menge nema. Za poludit
Sortiraj odgovore
Najstariji