opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    22. Siječanj 2015. 10:14

Curke moje drage, da vam se javim, zadnjih sam dana stalno u guzvi, faks mi je ludnica! Stavili su nam sve ispitu sljedeci tjedan u isti dan  sutra ujutro muž I ja putujemo na drugi medeni mjesec  a naravno, ništa nisam spremila, roba mokra, a vani juzina, moram jos popodne do ginekologinje po potvrdu za let! Wish me luck, cujemo se 

• Bebule
    22. Siječanj 2015. 10:15

Da vas od jutra malo nasmijem pa da dan svima bude ljepši. Jutarnji dijalog između mene i dragog jutros:
    on: jel moguće da meni kava nevalja jer si ti trudna?
    ja: kakve to veze ima, pa nisu tebi poludili hormoni nego meni
    on: pa ja sam otac
    ja: paaa.....
    on ljuto: PA NEMOŽEŠ SAMO TI BIT TRUDNA....
    Nisam se mogla prestat smijat 
    Danas je nešto bolje, bar za sad. Ljubim vas csve i imajte l lijep dan  

kosee
    22. Siječanj 2015. 15:04

Hihihihi, presmiješna priča

Mene malo iritira stav prema trudnoći - jučer sam popiškila plus i spremam se na pregled za cca 2 tjedna na kojem se nadam čuti srce. I jučer kažem mami, a ona sva onako kao jesam li ja sigurna da je to to, pa nešto, pa nek ne govorimo nikome jer se nekad tijelo samo očisti.

I kažem joj da ionako nismo mislili nikome reći do kraja prvog tromjesečja, samo njoj i muževim roditeljima i da znam da je prvo razdoblje najrizičnije.
    Danas me opet zove i napominje mi da njegovima ne kažemo da čekamo bebu nego da MOŽDA čekamo bebu.
    Baš me nekako iziritirala.

Sad me na kraju i muž počeo ispitivati jesam li ja sigurna da sam trudna, a vidio je čovjek test i menge nema. Za poludit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.