nije moj imao ni tockice a dobit ce ih jednog dana
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
nije moj imao ni tockice a dobit ce ih jednog dana
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Hvala vam svima... najgore mi je kad ostanem sama, tad mi sve prolazi kroz glavu... ali idemo dalje!!
Ja sam na svaku bol trčala ginekologu isto kao i na iscjedak i nisam dobila nikakve ljekove niti nista. Cak ni kad sam dobila u petak uputnicu za hospitalizaciju nisu mi dali nikakve ljekove nego me poslali doma da mirujem da je sve ok...ali eto, tijelo ucinilo svoje. Rekli su mi da se to mozda nebi ni sprijecilo da sam ostala u bolnici. Sad ne znam da je to zbog moje krvne grupe ili ne, nesto su mi pricali ali sam bila u šoku pa nisam ni slusala. I ja i dragi imamo a negativnu grupu i ja sam primila neku inekciju anti nesto. Nesto su spominjali da mi je krv reagirala na krv ploda kao prijetnju i da je zato doslo do pobacaja. Koliko sam ja uspijela pohvatati kad su mi pricali.
I ne samo u početku, Bebule, strah je cilo vrime prisutan. Mislim da ću se smirit tek kad rodim, ali znam da onda dolaze neki novi strahovi i da sve to traje cili moj život i život moga diteta.
Drage moje, želim vam sretan Međunarodni dan zagrljaja!
Grlite, ljubite i volite vaše najdraže i neka oni vas grle, ljube i vole svaki dan
Sortiraj odgovore
Najstariji