Bebule čestitam ti! Ja sam se isto jako iznenadila jer mi nismo ni radili na bebi, čuvali smo se u vrijeme podnih dana a ostalo nismo. Očito to nije najpouzdanija metoda :) Planirali smo bebu sljedeće godine ali sad smo jako jako jako sretni i jedva čekamo. I mene muž zeza kako smo plodni :) Jako mi je drago da imam tu sve vas jer želim svima reći a ne smijem...
Ja nisam bas jako umorna, ok sam. Prvu noc nisam nista spavala zbog uzbuđenja. Bila sam za vrijeme godišnjeg malo umorna, imala sam one epizode "moram spavati odmah sad" ali mislim da sad tijelo jednostavno zna da moram raditi i biti normalna i takva i jesam :). Inace ja ful puno spavam pa mozda ne primjećujem razliku :D
Ja cijelo vrijeme imam bolove u donjem dijelu trbuha, kao da ću svaki čas dobiti M. Iako danas mi je već manje. Čak mi i paše to jer me podsjeća na bebu (zrnce ;)).
upadam ko padobranac al samo da zazelim dobrodoslicu novim curkama..
Laura 21.08.2014 :-*
Bebule, čestitam i dobrodošla
Marlameri, ja isto već računam kad bi mogla drugo, a ni ovog mališu još nisam rodila.
Ne znam ima li to kakve veze s bio satom. Meni je 28. Trudnoća mi je toliko super da
jednostavno ne mogu vjerovati da je tako. Možda i to ima neke veze. Ne znam, al uglavnom, nisi jedina koja razmišlja o novoj trudnoći u pol tekuće
Cure hvala na čestitkama. S obzirom da nekako još nemogu vjerovat danas sam ko neka budaletinka kupila one jeftine trakice iz dma i ponovila test. Naravno da je bio pozitivan
, sad se sama sebi smijem. Osjećam neki pritisak u donjem djelu trbuha, valjda je to normalno i povremeno ko da ću svaki čas dobit. Vec sam počela pazit na ishranu, jedem puno voća i povrća i vjerujte mi nije mi lako jer sam inače ovisnica čipsa
Bebule ja sam bila ovisnica o cipsu i u trudnoci me samo proslo, nista slano mi nije primamljivo, sad bi ubila za cokoladu. Voljela sam ju i prije, ali bas ovoliko, a-a
Nekidan sjedim na kavi s prijateljicama, na stolu stoje jafa keksi, ja njih ne slusam sta pricaju samo buljim u te kekse ko pas neki
Bok curke!! Mogu reći da mi je stvarno drago što postoji ovakav forum i stranica gdje mogu pronaći doslovno sve što me zanima a i pročitati druga iskustva a i savjete! Svaka vam čast! 😙😙
ja sam po kalendaru u 9 tjednu a po ultrazvuku manje. Bila sam na prvom pregledu u 8 tjednu a plod je bio 5.5 mm i gin je rekao da to ne odgovora tjednima nego manje. Nakon proučavanja
Slučajno sam kliknula 'pošalji' haha
nakon što sam proučila internet plod odgovara veličini nekog 6 tjedna...zavisi na kojoj stranici sam citala, negdje piše 5. tjedan negdje 6. a negdje 7. Ali dok god srce kuca nije bitno koji je tjedan,zar ne?
Bebule i Pupa čestitam Vam :)
Nego, jel koja od vas stavila AdBlock da bloka reklame?? Inače reklame se pojavljuju kad prihvaćate kolačiće ili cookies. Tak mi je mm objasnio. A obzirom da se on kuži u kompjutere valjda zna... Ugl od kad mi je stavio taj AdBlock nema vise reklamaaa :D
E sad, da malo komentiram gornje curke :P Ja sam od uvijek govorila da hoću 2-3 djece. Prvo dečka, pa curku a treće šta bude bude. Eto sad imam dečkića od 4 i pol mjeseca skoro. I iskreno, nije me u trudnoci prala želja za još jednim bebačem, ali sad zadnjih mjesec dana sve vise i vise mi se javlja ta zelja. Muz je rekao da on zeli djecu samnom i da nije bitno kad ce biti, samo da ih bude hihih. Al mene nekako malo strah... sto financijski jer smo upravo krenuli od nule, tj ispod nule s raznim jos dugovima i kreditima. A uz to smo u drugoj drzavi bez ikoga svoga... neznam... mozda ipak ta zelja prevagne nad strahom pa uskoro opet dode jedan plusic heheh
A u prvoj trudnoci da vam kazem iskreno do 6 mjeseci su mi smetali svi moguci mirisi, mucnine sam imala grozne ali bez povracanja, a jela sam sta mi se htjelo. I to svakakve lude kombinacije... nachose, cokolade, fast food, kuhano doma, slatko slane kombinacije, kiselo... svasta.. joj kad se samo sjetim :P :P
03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3
Sortiraj odgovore
Najstariji