Cure čestitam vam na plusićima guštajte i čuvajte se!
Ja sam danas bila na pregledu , bebica super napreduje, otvorena prst, pregled opet za 10 dana
kod mene nema posjeta TA i draže mi je, to mi se čini kao tramak Trebalo bi kao spremit torbu za rodilište 😀
Što se tiče ad bloka, ja pišem s moba i ne mogu pronaći tu opciju, a s laptopa sam uspila uklonit ih!
Moj slučaj što se tiče prehrane--- kad sam jela redovito 5-6 obroka prirast kg je bio spor, kad bi jela 3 obroka skoro bi u tjedan bila u +
Moj savjet jedite raznovrsno i u što više obroka
Pozz svim budućim mamama, i onima koje to već jesu :)
ne pronalazim nijednu temu di bi mogla postavit pitanje koje me zanima, a obzirom da je ovo opća brbljaonica rekoh ajmo
Znači 30+2 tt, bebica je okrenuta glavom prema dolje. Zanima me da li se mogu nadati tome da je zauzela konačan položaj te da se neće uspjet okrenut više? Tj, kolike su šanse uopće da bi se uspjela okrenut guzom i sl.
Ajde mame koje ste već rađale, razveselite me s eventualnim prirodnim porodom kojem se nadam
Dobro dosle nove mamice! Cestitam na plusićima
16.12.2014 <3 Lena <3
Nadam se da ce i moj decko tako ostat
mmama, hahaha e ubrala san vec prije da je cloudy imala glava-guza problem i da je na kraju bija carski i prije termina..ma sve znan sta, ko i koliko hahaha,samo nisam bila toliko aktivna u pisanju. Al citkam ja vas odavno i osjecam se bas domace tu
Cure jeste li vi imale bolove kao u menstruaciji tokom rane trudnoce? Inace imam jako bolne M i dok nisam znala da sam trucdna sam cak popila tabletu protiv bolova da mi bude lakse. Svaki dan me boli, onak konstantno. Pojacava se kad moram na wc. Je li to normalno? Nije to sad neka uzasna bol ali konstantna je i nocas nikako nisam mogla zaspati zbog nje. Citala sam po intenetu da je to normalno jer se maternica siri ali samo bi voljela da mi vi potvrdite :)
Pupa i ja sam imala takve bolove od početka. Bolili su me i jajnici, ali i maternica dok se širila. Ali već sam bila trudna pa znam kako to boli. Ti bolovi su mi prestali negdje u 3 mjesecu trudnoće. A onda su počeli drugačiji. Mislim da je sve to normalno dok god nema krvarenja. A i mene iako sam bila već dva puta trudna uvijek nešto novo iznenadi u ovoj trećoj trudnoći.
Sortiraj odgovore
Najstariji