opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebinjo
    14. Siječanj 2015. 14:12

Slučajno sam kliknula 'pošalji' haha
    nakon što sam proučila internet plod odgovara veličini nekog 6 tjedna...zavisi na kojoj stranici sam citala, negdje piše 5. tjedan negdje 6. a negdje 7. Ali dok god srce kuca nije bitno koji je tjedan,zar ne?

Nixie
    15. Siječanj 2015. 12:09

bebinjo

Slučajno sam kliknula 'pošalji' haha
    nakon što sam proučila internet plod odgovara veličini nekog 6 tjedna…zavisi na kojoj stranici sam citala, negdje piše 5. tjedan negdje 6. a negdje 7. Ali dok god srce kuca nije bitno koji je tjedan,zar ne?

Vjerojatno ti je ciklus bio dulji i samim time kasnije ovulacija. Ne znam kakvi su ti inače ciklusi i kad ti je uglavnom ovulacija bila u ranijim ciklusima. Nije isto u ciklusu od 28 dana i ciklusu od 40 dana. Također, neke žene imaju ovulaciju ranije tijekom ciklusa, nego druge. Ne znam koliko si pratila i proučavala svoje cikluse. Uglavnom, sve je to normalno u 99% slučajeva.

• mama0309
    14. Siječanj 2015. 14:19

Bebule i Pupa čestitam Vam :) 

Nego, jel koja od vas stavila AdBlock da bloka reklame?? Inače reklame se pojavljuju kad prihvaćate kolačiće ili cookies. Tak mi je mm objasnio. A obzirom da se on kuži u kompjutere valjda zna... Ugl od kad mi je stavio taj AdBlock nema vise reklamaaa :D

E sad, da malo komentiram gornje curke :P Ja sam od uvijek govorila da hoću 2-3 djece. Prvo dečka, pa curku a treće šta bude bude. Eto sad imam dečkića od 4 i pol mjeseca skoro. I iskreno, nije me u trudnoci prala želja za još jednim bebačem, ali sad zadnjih mjesec dana sve vise i vise mi se javlja ta zelja. Muz je rekao da on zeli djecu samnom i da nije bitno kad ce biti, samo da ih bude hihih. Al mene nekako malo strah... sto financijski jer smo upravo krenuli od nule, tj ispod nule s raznim jos dugovima i kreditima. A uz to smo u drugoj drzavi bez ikoga svoga... neznam... mozda ipak ta zelja prevagne nad strahom pa uskoro opet dode jedan plusic heheh

A u prvoj trudnoci da vam kazem iskreno do 6 mjeseci su mi smetali svi moguci mirisi, mucnine sam imala grozne ali bez povracanja, a jela sam sta mi se htjelo. I to svakakve lude kombinacije... nachose, cokolade, fast food, kuhano doma, slatko slane kombinacije, kiselo... svasta.. joj kad se samo sjetim :P :P

03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3

Neni5
    14. Siječanj 2015. 15:30

Cure čestitam vam na plusićima  guštajte i čuvajte se!
    Ja sam danas bila na pregledu , bebica super napreduje, otvorena prst, pregled opet za 10 dana 
    kod mene nema posjeta TA i draže mi je, to mi se čini kao tramak  Trebalo bi kao spremit torbu za rodilište 😀

Neni5
    14. Siječanj 2015. 15:34

Što se tiče ad bloka, ja pišem s moba i ne mogu pronaći tu opciju, a s laptopa sam uspila uklonit ih!

Moj slučaj što se tiče prehrane--- kad sam jela redovito 5-6 obroka prirast kg je bio spor, kad bi jela 3 obroka skoro bi u tjedan bila u +
    Moj savjet jedite raznovrsno i u što više obroka 

• Ukilele
    14. Siječanj 2015. 20:12

Pozz svim budućim mamama, i onima koje to već jesu :) 
    ne pronalazim nijednu temu di bi mogla postavit pitanje koje me zanima, a obzirom da je ovo opća brbljaonica rekoh ajmo 

Znači 30+2 tt, bebica je okrenuta glavom prema dolje. Zanima me da li se mogu nadati tome da je zauzela konačan položaj te da se neće uspjet okrenut više? Tj, kolike su šanse uopće da bi se uspjela okrenut guzom i sl. 
    Ajde mame koje ste već rađale, razveselite me s eventualnim prirodnim porodom kojem se nadam 

mmama2
    14. Siječanj 2015. 20:48

Crnka223

ne pronalazim nijednu temu di bi mogla postavit pitanje koje me zanima, a obzirom da je ovo opća brbljaonica rekoh ajmo 

Znači 30+2 tt, bebica je okrenuta glavom prema dolje. Zanima me da li se mogu nadati tome da je zauzela konačan položaj te da se neće uspjet okrenut više? Tj, kolike su šanse uopće da bi se uspjela okrenut guzom i sl. 
    Ajde mame koje ste već rađale, razveselite me s eventualnim prirodnim porodom kojem se nadam 

još se puno puta može okrenut, svakako... ima mama sa iskustvom tu, budu se javile... odi na priče sa poroda, među zadnja imaš cloudy ona je carica po pitanju guza, glava heheheh.. ne brini, sve bude ok sigurno

url=https://lilypie.com]

crnamala
    14. Siječanj 2015. 21:37

Crnka223

Moj malis se okrenuo oko 30-tog tjeddna i tako je ostao do kraja.

ninach1903
    14. Siječanj 2015. 21:06

Dobro dosle nove mamice! Cestitam na plusićima 

16.12.2014 <3 Lena <3

• Ukilele
    14. Siječanj 2015. 23:12

Nadam se da ce i moj decko tako ostat 

mmama, hahaha e ubrala san vec prije da je cloudy imala glava-guza problem i da je na kraju bija carski i prije termina..ma sve znan sta, ko i koliko hahaha,samo nisam bila toliko aktivna u pisanju. Al citkam ja vas odavno i osjecam se bas domace tu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani