opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    27. Prosinac 2014. 11:26

Curke, mene nije bilo skoro cijeli tjedan, tata mi je umro u nedjelju pa nisam bila za nista, pogotovo jer mu nisam mogla biti na sprovodu u utorak… Ali eto, tako je na zalost valjda moralo biti… :(

Nego, čestitam svim novopečenim mamicama, bolje Bozicne poklone niste mogle ni pozeljeti :D I svima Vam zelim blagoslovljen Bozic i sretne blagdane. I puunooo srece i veselja!!!!

Moja sućut drzi se

zebrica

kleaiva
    27. Prosinac 2014. 15:27

Curke moje evo mene nakon par dana 😀
    Sjecate se one price o svekrvi i rucku, na kraju se sve izdogadalo nabrzinu, samo je ts bozic donijela rucak nama i to je to...uzivamo u svom miru i najblizima...danas je ona famozna perijana al sve nekako glatko ide! 

Nadam se da mi se sve skupa drzite s vasim trbuscicima i bebicama! Puseeee

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Zac11
    27. Prosinac 2014. 15:38

svim mamama i budućim mamama želim ugodne i sretne blagdane, uz puno zdravlja veselja i ljubavi... uživajte u svojim andjelima... ja se još malo moram strpiti  :D

iskrena sućut mama0309 :(

• Loreen
    27. Prosinac 2014. 17:05

Moja sucut 

cloudy
    27. Prosinac 2014. 19:08

Mama0309 moja sućut :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.