opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    25. Prosinac 2014. 21:28

Curke moje...nadam se da Božić provodite sa svojim obiteljima i bebicama...a sve vi koje kao i ja još uvijek čekate svoja mala čuda, razmišljajte kako ćemo sve za godinu dana imati bebice s kojima ćemo uživati u blagdanima 

Neni5
    26. Prosinac 2014. 14:52

Evo i ja se pridružujem čestitkama...

Drage mame i trudnice želim vam miran i blagoslovljen Božić!!!

Neni5
    26. Prosinac 2014. 14:54

joojjj mene ubiše ovi kolači  a ne mogu odolit 

Boška2
    26. Prosinac 2014. 15:06

Sretan vam svima Božić!
    Mogu samo reci da je predivno docekati i proslaviti Božić uz svoju malu bebicu! I da,moj sinek mi je prvi cestitao, bas u ponoc je papao maminu ciku! Predivan osjecaj!!!

<3<3<3 Karl <3<3<3

Dea23
    26. Prosinac 2014. 22:35

Trbuh me svrbiii za poludiiiit!! 

crnamala
    26. Prosinac 2014. 23:17

Sretan  i blagoslovljen  Bozic svima. Gustajte u svojim bebama i iščekivanju istih. Mi smo na badnjak stigli kuci i posebniji Bozic nismo mogli poželjeti uz jako dobrog bebaca. 

• mama0309
    27. Prosinac 2014. 09:37

Curke, mene nije bilo skoro cijeli tjedan, tata mi je umro u nedjelju pa nisam bila za nista, pogotovo jer mu nisam mogla biti na sprovodu u utorak... Ali eto, tako je na zalost valjda moralo biti... :(

Nego, čestitam svim novopečenim mamicama, bolje Bozicne poklone niste mogle ni pozeljeti :D I svima Vam zelim blagoslovljen Bozic i sretne blagdane. I puunooo srece i veselja!!!!

03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.