opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    23. Prosinac 2014. 14:27

Nalah, sretno draga, sve najbolje tvojoj bebici i tebi i drži mi se. Puno pusa od bebe Mihaela i mene! 

Dea23
    23. Prosinac 2014. 18:34

Joj curke trbuh mi se tak objesil da ću ga morati nositi na rukama  I takav mi je pritisak dole da ponekad mislim da bu mala sama van izašla 

kleaiva
    23. Prosinac 2014. 18:38

Drage moje eto koliko bebica u ovh par dana. Super!!! Mi smo već jučer došli domeka i super se snalazimo zasad...po danu spavanje i cicanje a po noći plač i muke...al nekako je sve lako kad je sve prošlo ok....i ja sam se u bolnici uspjela odmoriti.

Evo da ispričam svoju priču. Ujutro 19.12. smo bili u trudničkoj, otvorena 1 cm, voda mlijena....ako ne krene do 24. onda indukcija na Badnjak...a ja odmah pala u bed...veli mi sestra : "Družite se s mužem, voda je mliječna i miglo bi krenuti."Ja se skoro opalila smijati al ajde budemo probali :) I tako mi došli doma..podružili se, ja ispeglala ostatak veša i otišli na vrtićku priredbu. Usred priredbe ja sjedim i osjetim da nešto curne...mislim si možda se upišala, a onda je krenulo jače i jače. Trudići krenuli lagani neki . Čekala sam kraj priredbe da ekipa izađe van da ne bi slučajno pošteno procurila, al spjela sam doći do auta sa mokrim uloškom i malo na tajicama...i onda sjela u auto i ispred kuće kad sam izlazila...pljus...e ja i dragi smo crkli od smijeha. Onda je njega ulovila lagana panika, a ja se idem tuširati napokon nakon nekih sat vremena on me nagovori da krenemo, meni počeli trudovi na 3 minute. U Zagrebu već bili na 2 minute i jedva sam došla iz auta do rađaonice. 
    Unutra standardno, ctg, pregled, klizma i nakon 2 sata u pripremama spremili me u box...tamo sa svaki trud skoncentrirano disala, babica je stalno dolazila provjeriti kao sam. Da napomenem da je doktor samo obavio pregled koliko sam otvorena 2 puta i došao je na kraju gledati porod... :)
    Pitao me želim li nešto za bolove, epiduralnu, a ja sve odbila, a i on se složio samnom, dobila sam jednu bocu infuzije tako da mogu stajati ...i cijelo vrijeme sam stajala i hodala u krugu koliko mi je ctg dozvoljavao. Za negdje 3 sata došli trudovi za tiskanje i babica mi je sve govorila što i kako, i glavno je bilo da se opustim, što je bilo jako teško, ali beba je doslovno sve sama radila...nakon pola sata moj bebač je bio vani, zahvaljujući babici koja mi je uljem širila otvor nisam ni pukla ni rezana, a bebač je bio ko i moja prva curka 3780 i 52 dug. 
    Ma curke porod za poželjeti. tek sam ovaj put shvatila kako sam ja na prvom porodu bila ošamućena i ničeg se ne sjećam. Sad se sjećam svake sekunde i sva bol je definitivno opravdana ovim malim bićem koje je došlo na svijet :)

I nakon toga svega moj muž kaže da sam ja morala roditi tako da imam neku priču s tim pucanjem vodenjaka...smijeh :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

MalaMuca
    23. Prosinac 2014. 19:17

kleaiva, super mi je ovaj dio s vodenjakom :D
    i da, čestitam na bebici <3 
    uživajte :*

renata6
    23. Prosinac 2014. 20:17

Nalah sretno!
    Kleiva, svaka čast!

Zac11
    23. Prosinac 2014. 20:18

kleaiva prekrasno, za poželjeti <3

mum_to_be
    24. Prosinac 2014. 07:52

Čestiam curama  koje su u međuvremenu rodile! 
    Nalah sretno! 
    Kleaiva odlična pozitivna priča!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.