opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    16. Prosinac 2014. 15:03

cloudy…Kolegama s posla sam rekla odavno i rekla sam neka svi dođu u jednom danu,

Imala sam goste prvi dan kad smo dosli doma svi odjednom i nebi ti preporucila njih sto odjednom, al ak ti nece odma doc onda ce ti bit ok valjda.. Meni uopce nije bilo do tih gostiju pogotovo šire familije hehe :) samo snaaaa hehehe

zebrica

Pilici
    16. Prosinac 2014. 15:08

Dobrodošle nove mamice :), eto ja imam pitanje 
    Rodila sam prije mjesec dana, u trudnoci sam imala super turbo apetit, od poroda jedva jedem moram znam na silu al bez puno volje, par puta mi se srce uzlupalo i stalno imam niski tlak, jucer sam dobila temperaturu laganu danas je ok, i imam upalu nez kak da drukcihe napisem ljeva strana guze, onak unutra u kostima al to boli užas da nemrem na tu stranu ni sjest ni hodat, plus zadnja dva dana bol u donji dio trbuha samo ljeva stranu, jel to sve normalno i kad ce proc? Sory na dugom postu..

zebrica

cloudy
    16. Prosinac 2014. 15:10

ja sam prvi dan uvela veto na bilo koga osim dragog... čak sam neki dan svekrvi rekla da koga vidim da je kod nas tad da leti kroz prozor ak ne izađe u roku 5 sekundi van kad ja uđem....  jer prvo što želim je duuuuugi tuš dok se dragi s bebicom druži i onda zajedničko druženje nas 3 ... ova mi je mislila doć i ručak napravit sa svekrom i družit se s nama, al propao joj plan

Pilici
    16. Prosinac 2014. 15:21

Hehe ti si opasna cloudy al neka zelis mira svog

zebrica

Pilici

zebrica

Pilici

zebrica

kleaiva
    16. Prosinac 2014. 15:30

hihhihihihi...i prsti mi nateknu pa sve nesto krivo tipkam :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Nalah
    16. Prosinac 2014. 15:33

Zebrica,a da piješ neke vitamine,možda ti to otvori apetit?a za za guz,to ti je sigurno od kičme,ja imam problema s kičmom i znam kak je to,možda od nekog položaja kod dojenja ili nošenja bebe,ako više forsiraš lijevu stranu.jel imaš nekog da te izmasira ili da odeš na masažu? ne znam jel se dojilje smiju mazati voltaren kremom,masaža s njom bi ti pomogla

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.