opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamax4
    16. Prosinac 2014. 11:52

Lijep pozdrav svima! I ja sam nova na Klokanici. Ubrzo ću učitati i fotografije. Majka sam četvero djece Danijela 10, Tene 8, Marije 6 i Eme 2 godine. Iz Vukovara sam. Ako vas štogod zanima o porodu, dojenju, djeci, pitajte. 
    A imam pitanje vezano uz ovu božićnu nagradnu igru, gdje je obrazac za prijavu? Dobro bi nam došla nova sjedalica, stara je već sva izderana.
    Zanimljiva tema. Sve o svemu...... :-)

Trebamo slušati svoju djecu, mogu nas naučiti tko smo zapravo.

cloudy
    16. Prosinac 2014. 12:11

joj imate nešto što gore od domestosa smrdi,... nekakvo sredstvo za uklanjanje plijesni i kamenca i čišćenje fuga iz dm-a... plava piksa sa špricom.... odvratno... domestos naspram toga miriši :) al je efikasno... al smrad samo takav...
    nalah... ti isto bez gostiju prvih mjesec dana? jesi ih već sve upozorila ilI?

Nalah
    16. Prosinac 2014. 12:34

cloudy...Kolegama s posla sam rekla odavno i rekla sam neka svi dođu u jednom danu,svi iz obitelji su sami rekli da oni neće navaljivati i da ih zovemo kad želimo...svi su tolerantni i ne dave

cloudy
    16. Prosinac 2014. 12:54

ja nekak imam feeling da ću morat objašnjavat dobrom dijelu ljudi kad dođem iz bolnice i kad krenu zvati... frendovi znaju, ja kak ne radim na nekom klasičnim poslu, a dragi ima samo jednu kolegicu to ćemo lako riješit... mene ona daljnja familija muči.... i tako neki padobranci poput susjeda i takve ekipe

Johanna
    16. Prosinac 2014. 14:09

Pozdrav svima! Mi smo također novi u svakom smislu,i na klokanici i u trudnoći  
    Pratimo vas već duže vrijeme sa strane i čitamo razne forume,ali sada smo konačno odlučili da budemo dio vašeg velikog tima 
     U 20. tjednu smo,čekamo curku sredinom 5. mjeseca i mnogo smo uzbuđeni!!! 

Mamina i tatina princeza..13.05.2015. <3

Johanna
    16. Prosinac 2014. 14:09

Pozdrav svima! Mi smo također novi u svakom smislu,i na klokanici i u trudnoći  
    Pratimo vas već duže vrijeme sa strane i čitamo razne forume,ali sada smo konačno odlučili da budemo dio vašeg velikog tima 
     U 20. tjednu smo,čekamo curku sredinom 5. mjeseca i mnogo smo uzbuđeni!!! 

Mamina i tatina princeza..13.05.2015. <3

cloudy
    16. Prosinac 2014. 14:24

Johanna :) dobro nam došla :D

• mama@
    16. Prosinac 2014. 14:51

Johana dobro dosla u klub 
    Uzivaj u trudnoci jer jako brzo prođe 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.