Lijep pozdrav svima! I ja sam nova na Klokanici. Ubrzo ću učitati i fotografije. Majka sam četvero djece Danijela 10, Tene 8, Marije 6 i Eme 2 godine. Iz Vukovara sam. Ako vas štogod zanima o porodu, dojenju, djeci, pitajte.
A imam pitanje vezano uz ovu božićnu nagradnu igru, gdje je obrazac za prijavu? Dobro bi nam došla nova sjedalica, stara je već sva izderana.
Zanimljiva tema. Sve o svemu...... :-)
Trebamo slušati svoju djecu, mogu nas naučiti tko smo zapravo.
joj imate nešto što gore od domestosa smrdi,... nekakvo sredstvo za uklanjanje plijesni i kamenca i čišćenje fuga iz dm-a... plava piksa sa špricom.... odvratno... domestos naspram toga miriši :) al je efikasno... al smrad samo takav...
nalah... ti isto bez gostiju prvih mjesec dana? jesi ih već sve upozorila ilI?
cloudy...Kolegama s posla sam rekla odavno i rekla sam neka svi dođu u jednom danu,svi iz obitelji su sami rekli da oni neće navaljivati i da ih zovemo kad želimo...svi su tolerantni i ne dave
ja nekak imam feeling da ću morat objašnjavat dobrom dijelu ljudi kad dođem iz bolnice i kad krenu zvati... frendovi znaju, ja kak ne radim na nekom klasičnim poslu, a dragi ima samo jednu kolegicu to ćemo lako riješit... mene ona daljnja familija muči.... i tako neki padobranci poput susjeda i takve ekipe
Pozdrav svima! Mi smo također novi u svakom smislu,i na klokanici i u trudnoći
Pratimo vas već duže vrijeme sa strane i čitamo razne forume,ali sada smo konačno odlučili da budemo dio vašeg velikog tima
U 20. tjednu smo,čekamo curku sredinom 5. mjeseca i mnogo smo uzbuđeni!!!
Mamina i tatina princeza..13.05.2015. <3
Pozdrav svima! Mi smo također novi u svakom smislu,i na klokanici i u trudnoći
Pratimo vas već duže vrijeme sa strane i čitamo razne forume,ali sada smo konačno odlučili da budemo dio vašeg velikog tima
U 20. tjednu smo,čekamo curku sredinom 5. mjeseca i mnogo smo uzbuđeni!!!
Mamina i tatina princeza..13.05.2015. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji