opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    24. Lipanj 2014. 20:26

Baš lijepo što ste se družile, nadam se da ću vam se moć idući put pridružit, baš bih voljela vidjeti ekipu sa buškama ili bez nijh, upoznati fizički i vidjeti male kikače!

24. Lipanj 2014. 21:08

5ra, bitno da je sve ok, a ono najvaznije naravno da doguras do 37.tt, a to budes i onda nema brige. To je onda vec beba u terminu :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

piper
    24. Lipanj 2014. 21:17

E cure jel se netko od vas čuo s TeomOsijek???
    Bas mi nesto pala na pamet

a sto se tice P. i M. ProudMomy i mmama mozete biti jako ponosne na vase princeve...preslatki su mi bili...misa dva mala 

24. Lipanj 2014. 21:27

Bas sam ja neki dan pitala za Teu, pa su curke rekle da je rekla da ce ici na more, pa se vjerojatno negdje kupa :-)

Hvala ti Piper, sigurna sam da ce i tvoj biti divan! Pa kako ne bi bili uz takve mame :-) ok, ok i tate hahaha

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

DarijaZ
    24. Lipanj 2014. 22:11

Proudmomy, zaspao u tramvaju, kazes? Pa kak nebi, i ja bi na njegovom mjestu 

I slazem se s piper, decki su vam fakat super...nisam dugo vidla tak mile i drage klince...

DarijaZ
    24. Lipanj 2014. 22:13

5ra, drago mi je da je sve ok....jos malooooo 

koliko vas ima temin u 7.mjesecu.....??? Bojim se da vas necu moc sve pohvatat kad krenete jedna za drugom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.