opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    23. Lipanj 2014. 13:14

ProudMomy, ma nema na čemu, već smo konstatirale - jesmo Klokanica familija ili ne?! 
    DarijaZ, istina što kažeš, oni to obave u najkraćem mogućem roku, još i čiste za sobom neke veće mrlje, tako da nema onog velikog ribanja niti ičega... 
    Cloudy, što se rezanja tiče... Baš sam nedavno bila na tečaju... Kod nas je babica rekla da se one trude ne rezati ako vide da je to baš prijeko potrebno. I kako se to sad svugdje priča da prvorotke moraju rezati i to... Iako veli, da je bolje napraviti ispravan kirurški rez nego da žena nepravilno popuca... E sad, kako je u praksi ni sama ne znam, jer sam prvorotka. Ali poznajem žene koje nisu rezane, a evo i ovdje ima primjera. Meni je to isto kao i tebi valjda najveći strah što se tiče poroda... Izuzevši sve one - da bude sve u redu s bebom i tako... 
    A što se tiče žgaravice - ja sam sad u 32. tjednu, i do sad ju nikako nisam imala.. A sve jedem. 

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    23. Lipanj 2014. 13:30

i ja isto sve jedem  i nadam se da će mi biti kao tebi ... bez žgaravice :) ubiti sve što sam jela i prije... pisala sam ranije, da ne volim/ne jedem/ ne pašu mi variva...  i sad jedva čekam da kažemo njegovima da sam trudna pa da krenu s komentarima kako to moram jesti.. jer i ranije je bilo takvih komentara uz dodatak pa kako ćeš ti roditi ... meni u glavi šta moraš jesti variva da možeš roditi ... hahah ... recimo paše mi kiselo, tako sam od petka navečer do subote ujutro pojela cijelu teglicu kiselih krastavaca...dragi se nije mogao načuditi :)

Tina0208
    23. Lipanj 2014. 13:41

eh i ja cu ih lijepo zamoliti da me ne rezu ako bas ne moraju...nadam se da ce upaliti...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    23. Lipanj 2014. 13:44

može slobodno kuhati do kad želi ... :P ni varivo, a ni kiselo zelje ne volim  bude dragi pojeo umjesto mene...ja znam da ja ne planiram ... i dr. mi je rekao da ne jedem ono šta mi ne paše :)  sad baš jedva čekam da im kažemo pa da vidim njihove reakcije i pametovanja .. meni jedino ne ide u glavu kak oni ne kuže da ja variva ne jedem sad već dobrih 15-ak godina... možda i više... i da ne planiram ni zbog njihovih ideja početi ...

Tina0208
    23. Lipanj 2014. 13:46

e curke jel nam dosla antonio??? mislim da je danas trebala na pregled da vide dali se i dalje otvara?????

cloudy
    23. Lipanj 2014. 13:54

ja koliko sam gledala još se nije javila

cloudy
    23. Lipanj 2014. 13:56

sad sam i ja vidila da je bila, nisam ju ni skužila, promakla mi :/

Tina0208
    23. Lipanj 2014. 14:02

ah steta sto ju nisam ulovila da ju pitam....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.