opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    15. Studeni 2014. 12:53

Noooooo :/ a bija je prvi dan bez kiše pa sam radnu akciju napravila...

Igorovabebica
    15. Studeni 2014. 12:57

Obavezno se lezi i odmaraj... tako sam se i ja znala naprezati, čistiti stan cijeli dan, nakon toga se nisam mogla ispraviti.Samo polako, popij čaj, utopli se, a probaj i odspavati. Odmah ćeš se osjećati bolje. 

Nalah
    15. Studeni 2014. 12:57

Čim me nešto jako boli,ostanem u krevetu,odmorim,naspavam se i sutra sam odmah bolje

Nalah
    15. Studeni 2014. 12:58

I vrući dugi tuš

Sara9
    15. Studeni 2014. 13:00

Bojler se već grije, muž otišao po med :)

Sara9
    15. Studeni 2014. 13:01

I James Bond na tv-u :D

Nalah
    15. Studeni 2014. 13:03

Kaj ćeš više

Igorovabebica
    15. Studeni 2014. 13:07

Aaaa, Pierce Brosnan kao J, Bond... Ja isto s čajem u ruci i odmaram... i škicam... 

Sara9
    15. Studeni 2014. 13:08

Ja ti ne priznajem ovog plavog za bonda :D samo brosnan I Connery!

Igorovabebica
    15. Studeni 2014. 13:14

Ja isto tako! Plavi se zove... Craig, Daniel Craig, tako nekako-nema mi ono što imaju Connery i Brosnan. Iako sam jučer gledala film, gledam opet, jer moram vidjeti onu scenu kada Halle Berry izlazi iz mora. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.