opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninach1903
    14. Studeni 2014. 21:18

Evo cure moje kao sto sam obecala:
    PRIJAVA NA HZZO
    popunjena tiskanica 2(T-2)
    kopija rodnog lista za dijete
    kopija prebivališta za dijete 
    uvjerenja o JMBG-u i OIB-u

JEDNOKRATNA NOVČANA POMOĆ 
    kopija prijave na HZZO (T-2)
    kopija prebivališta za majku
    kopija rodnog lista za dijete 

Dada čestitam!!!  

16.12.2014 <3 Lena <3

cloudy
    15. Studeni 2014. 08:32

Hvala ninach :) to je znači za porodiljni kad se beba rodi... :)  a jel treba šta od papira od dragog jer će beba biti prijavljena na njega...

Nalah
    15. Studeni 2014. 08:56

Hvala ninach...

Tina0208
    15. Studeni 2014. 10:37

dada iskrene cestitke..
    e curke evo ja bila jucer na sajmu mama,beba i trudnica u west gateu...
    vjerujte ima svega i svacega...sve puno kolica na akcijama... e i da spomenem ima tu puno vas koje planirate koristit platnene pelene...uglavnom cijeli west gate je pun tih pelena...uzoraka more...predivne su...
    mali andeo butik ima takoder svoje predstavnike pa mozete odmah vidjet i kupit tetra pelene..
    takoder ima bodija i slinceka sa more natpisa... bas fora..fora

Laura 21.08.2014 :-*

MalaMuca
    15. Studeni 2014. 11:56

Cure ja se moram izjadati i izvikati jer mi je užasan dan danas i ne sjećam se kad sam bila zadnji put tak živčana i jadna. Najradije bi pobjegla nekud. 
    Već par dana me žgaravica ubija, al doslovno ubija, nikaj mi ne pomaže, jučer nisam mogla zaspati do 5 ujutro jer me ta žgaravica mučila, nemrem se namjestiti u krevetu, vruće mi je, pa hladno, pa nemrem disati, a umorna do bola, onda se bebačica odluči ritati i lupati me po mjehuru do granica boli... Ne mogu se nikak smjestiti, nije mi dobro dok sjedim, dok ležim, nikaj, a moram napisati seminare za faks prije nego kaj mi curka dođe jer inače niš od toga, imam još 3 seminara za napisati, a koma mi je jer velim, nemrem se nikak složiti. U svakoj pozi me nekaj boli i ne paše. 
    Onda me još ovaj moj razjebe a bezveze, nije niš napravil, al me živcira, ma svi me živciraju. 
    Ne znam, luda sam i nemrem više. Još 3 tjedna do termina a tak sam jadna.

Sara9
    15. Studeni 2014. 12:46

Molim vas pomagajte, jučer sam malo intenzivnije čistila kuću I danas me užasno bole ledja, glava mi je teška, hladno mi je i slaba sam cila... Hvata me neka prehlada ili nešto. Imate li kakav savjet za prvu pomoć? Da mi smanji simptome da ne moram baš zaleć..

Nalah
    15. Studeni 2014. 12:51

A mislim da ćeš morat zaleć  Preopteretila si se sigurno,bolje ti je svaki dan pomalo,nego sve odjednom,lezi,utopli se,čaj,limun,sigurno će ti biti bolje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.