Evo cure moje kao sto sam obecala:
PRIJAVA NA HZZO
popunjena tiskanica 2(T-2)
kopija rodnog lista za dijete
kopija prebivališta za dijete
uvjerenja o JMBG-u i OIB-u
JEDNOKRATNA NOVČANA POMOĆ
kopija prijave na HZZO (T-2)
kopija prebivališta za majku
kopija rodnog lista za dijete
Dada čestitam!!!
16.12.2014 <3 Lena <3
Hvala ninach :) to je znači za porodiljni kad se beba rodi... :) a jel treba šta od papira od dragog jer će beba biti prijavljena na njega...
dada iskrene cestitke..
e curke evo ja bila jucer na sajmu mama,beba i trudnica u west gateu...
vjerujte ima svega i svacega...sve puno kolica na akcijama... e i da spomenem ima tu puno vas koje planirate koristit platnene pelene...uglavnom cijeli west gate je pun tih pelena...uzoraka more...predivne su...
mali andeo butik ima takoder svoje predstavnike pa mozete odmah vidjet i kupit tetra pelene..
takoder ima bodija i slinceka sa more natpisa... bas fora..fora
Laura 21.08.2014 :-*
Cure ja se moram izjadati i izvikati jer mi je užasan dan danas i ne sjećam se kad sam bila zadnji put tak živčana i jadna. Najradije bi pobjegla nekud.
Već par dana me žgaravica ubija, al doslovno ubija, nikaj mi ne pomaže, jučer nisam mogla zaspati do 5 ujutro jer me ta žgaravica mučila, nemrem se namjestiti u krevetu, vruće mi je, pa hladno, pa nemrem disati, a umorna do bola, onda se bebačica odluči ritati i lupati me po mjehuru do granica boli... Ne mogu se nikak smjestiti, nije mi dobro dok sjedim, dok ležim, nikaj, a moram napisati seminare za faks prije nego kaj mi curka dođe jer inače niš od toga, imam još 3 seminara za napisati, a koma mi je jer velim, nemrem se nikak složiti. U svakoj pozi me nekaj boli i ne paše.
Onda me još ovaj moj razjebe a bezveze, nije niš napravil, al me živcira, ma svi me živciraju.
Ne znam, luda sam i nemrem više. Još 3 tjedna do termina a tak sam jadna.
Molim vas pomagajte, jučer sam malo intenzivnije čistila kuću I danas me užasno bole ledja, glava mi je teška, hladno mi je i slaba sam cila... Hvata me neka prehlada ili nešto. Imate li kakav savjet za prvu pomoć? Da mi smanji simptome da ne moram baš zaleć..
A mislim da ćeš morat zaleć Preopteretila si se sigurno,bolje ti je svaki dan pomalo,nego sve odjednom,lezi,utopli se,čaj,limun,sigurno će ti biti bolje
Sortiraj odgovore
Najstariji