Da li je pravilo da smo u zadnjim tjednima trudnoće naotečene zbog skupljanja vode- lice,zglobovi ili je to individualno?Ja srećom nisam,nadam se da neću ni biti...
Ja sam neki dan jedva skinula prsten s lijeve ruke, prst me još uvijek boli i počeo je plavljeti, dok konačno nisam riskirala da si otkinem prst i skinula ga. Nisam natečena, sve što sam od tegoba imala su gadne mučnine i prokleta ešerihija i hemolitički streptokok grupe B, a sve sam ih pobijedila za deset dana terapije. Nadam se da neću nateknuti zadnja tri i pol tjedna...
joj ja sam sve prstene skinula negdje u 27. tjednu trudnoće, ujutro sam skroz naoteknuta -.-
Dea, javi ako si isprobala recept :D
Menu su noge pocele bas oticat zadnja dva tjedna znaci od nekog 36 tjedna ali mi je ujutro lakse i kad vise odmaram. To je kako kome.
Joooj baš sam popodne čitala ovaj recept, imam dosta mandarina ali ja ne mogu zamisliti njih u kolačima, nikad nisam probala, a dalje od cijeđenjih nisam išla, čak ni marmeladu ne mogu jesti
Ali ja imam prijedlog da sve lipo u potpis stavimo termine poroda ili trenutni tjedan da mi koje smo povremeno tu znamo tko je u kojem tjednu i koliko još imamo
Što mislite?
Neni, nisam ni ja mogla zamisliti mandarine u kolačima, ali ova kombinacija je odlična :D
Sortiraj odgovore
Najstariji