Curke, samo da vam velim da vas Dada sve puno puno pozdravlja :) U utorak budu išli domeka.
Adrian je teški 3450 g i 52 cm.
MalaMuca jesi probala rennie tablete za žvakanje protiv žgaravice? Testirane su i sigurne za trudnice. Ja ih ne žvačem često, jako sam protiv tableta u trudnoči, ali si mislim kad me uhvati baš neizdrživa žgaravica da je bolje prožvakati jednu tabletu svakih deset dana, dva tjedna, nego se patiti. Ne pijem kad je lagana žgaravica (skoro svaki dan), ali kad me uhvati tako da mi se plače i da ne znam što bi sa sobom, mislim da je i za bebolinu bolje da popijem nešto što je testirano nego da se mučim i da sam neispavana, živčana i jadna!
Naručili smo neretvanske mandarine jer ih tamanim ko luda i onda sam napravila kolače s mandarinama :D Prvi je bio ko neki cheese cake i gore mandarine, pre odlična kombinacija, a drugi sam našla recept na coolinariki ali sam ga malo promijenila, uglavnom ko biskvit sa komadićima mandarina unutra + kiselo vrhnje i jogurt. Pojeli smo ga u sat vremena :D Jako jednostavan kolač, a pre fini, nemrem vjerovati da je tak fini :D sutra ga radim opet :D
Probala sam danas žvakati žvakaće al ono, ajde kao malo mi se smirila, a za ove tablete nisam čula, ne znam, glupo mi je sad tri tjedna prije termina bilo kaj takvoga uzimati jer ak sam nekak cijelu trudnoću izdržala bez ikakvih tableta, valjda bum još to malo :/ al ak se ne popravi ta glupa žgaravica onda bum probala.
ajme MalaMuca daaaaj recept za te kolačeeeeeeeeeee, odmahhhh
url=https://lilypie.com]
Malamuca razumim sve boljke i nervozu. Ja san na svog dragog neki dan planila jer je "premlako reagirao" ( citaj nije plakao od njeznosti)na novi kompletic za bebaca ?!?! Navecer stenjem i pusem u krevetu jer se ne migu okrenit koliko me prepone bole a od zgaravice imam feeling da ce mi se probusit jednjak. Blizu smo i terminom pa valjda od tu slicnosti. Ja za zgaravicu pijem caj od komoraca navodno je on dobar? Cini mi se da pomaze a ne zelim nikakvu kemiju koristit kad nisam do sad.
Sortiraj odgovore
Najstariji