opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    16. Studeni 2014. 08:40

Cure koje ste rodile-koliko vam je trebalo da vam se trbuh vrati u neku normalu?

Dea23
    16. Studeni 2014. 09:17

Što se tiče steznika, gdje si ga kupila? Vidim da su u ovim malo boljim dućanima ti steznici po 400-500 kn. Jel baš nužno kupiti taj ili može biti onaj iz Lidla?  Pa glavno da stisne šta ne?

Dea23
    16. Studeni 2014. 09:30

Slažem se, hvala ti :))) Odmah si ga u bolnici nakon poroda stavila ili? 
    I malo me muči možda izabrati početni broj, ne mogu ocijeniti ? haha

MalaMuca
    16. Studeni 2014. 10:45

Dea, mmama evo recepta :D  

200 g margarina
    150 g šećera
    3 jaja
    250 g brašna
    Kiselo vrhnje
    Čvrsti jogurt
    Malo soli
    Prašak za pecivo
    I mandarine 

Margarin pjenasto izmiješati sa šećerom. Dodaju se jaja, pa kiselo vrhnje, piše kao 100 ml, ali ja sam dodala više  i isto tolko sam stavila čvrstog jogurta. Onda se doda brašno koje je pomiješano sa soli i praškom za pecivo i tak to onda fino sve sjediniti.
    Narezati mandarine na kockice ( ne moraju biti male kockice, bitno da nisu onak komadi veliki ) staviti kolko mandarina hoćete, tak da ih ima po cijeloj smjesi dok se ulije u kalup za kolače. E i taj kalup samo malo podmažite i to je to.
    Peče se otprilike 40 minuta na 180 i to je to, na kraju se posipa šećerom u prahu. I odličan je dok je topli :D

Nalah
    16. Studeni 2014. 11:03

Mislim da su svi steznici manje više isti,s onim kopčicama odotraga takvi su chicco i prenatal,a čini mi se i ti iz apoteke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.