ajme MalaMuca daaaaj recept za te kolačeeeeeeeeeee, odmahhhh

url=https://lilypie.com]
Malamuca razumim sve boljke i nervozu. Ja san na svog dragog neki dan planila jer je "premlako reagirao" ( citaj nije plakao od njeznosti)na novi kompletic za bebaca ?!?! Navecer stenjem i pusem u krevetu jer se ne migu okrenit koliko me prepone bole a od zgaravice imam feeling da ce mi se probusit jednjak. Blizu smo i terminom pa valjda od tu slicnosti. Ja za zgaravicu pijem caj od komoraca navodno je on dobar? Cini mi se da pomaze a ne zelim nikakvu kemiju koristit kad nisam do sad.

Što se tiče steznika, gdje si ga kupila? Vidim da su u ovim malo boljim dućanima ti steznici po 400-500 kn. Jel baš nužno kupiti taj ili može biti onaj iz Lidla? Pa glavno da stisne šta ne?
Što se tiče steznika, gdje si ga kupila? Vidim da su u ovim malo boljim dućanima ti steznici po 400-500 kn. Jel baš nužno kupiti taj ili može biti onaj iz Lidla?Pa glavno da stisne šta ne?
Meni su bili super oni iz Lidla.Imam Iih svih vrsta :P Nisam uopce htjela bacat novce na ove skuplje posto s vremenom kako trbuh ide ca oni postaju veliki. Uzimala sam broj XS u Lidlu jer sam skuzila da su im brojevi uvijek malo veci. :)))

14.06.2014. L ♥
Slažem se, hvala ti :))) Odmah si ga u bolnici nakon poroda stavila ili?
I malo me muči možda izabrati početni broj, ne mogu ocijeniti ? haha
Imas super steznika u chicco-a i u svakoj ljekarni,kostaju cirka 160kn,sasvim pristojni,bijeli i super su
Stavila sam onaj obicni odmah cim sam dosla iz bolnice XS broj. Izgubila sam 10 kila na porodu tako da sam bila na 73 kg, 175 cm, ako to ista pomaze oko odabira broja :P Onda sam nakon mjesec ipo stavila steznik gacice I nakon njih body steznik kad su mi dosadile :)))

14.06.2014. L ♥
Obično ide veličina koju si nosila prije trudnoće...S,M...
Dea, mmama evo recepta :D
200 g margarina
150 g šećera
3 jaja
250 g brašna
Kiselo vrhnje
Čvrsti jogurt
Malo soli
Prašak za pecivo
I mandarine
Margarin pjenasto izmiješati sa šećerom. Dodaju se jaja, pa kiselo vrhnje, piše kao 100 ml, ali ja sam dodala više i isto tolko sam stavila čvrstog jogurta. Onda se doda brašno koje je pomiješano sa soli i praškom za pecivo i tak to onda fino sve sjediniti.
Narezati mandarine na kockice ( ne moraju biti male kockice, bitno da nisu onak komadi veliki ) staviti kolko mandarina hoćete, tak da ih ima po cijeloj smjesi dok se ulije u kalup za kolače. E i taj kalup samo malo podmažite i to je to.
Peče se otprilike 40 minuta na 180 i to je to, na kraju se posipa šećerom u prahu. I odličan je dok je topli :D
200 g margarina
150 g šećera
3 jaja
250 g brašna
Kiselo vrhnje
Čvrsti jogurt
Malo soli
Prašak za pecivo
I mandarine
Margarin pjenasto izmiješati sa šećerom. Dodaju se jaja, pa kiselo vrhnje, piše kao 100 ml, ali ja sam dodala više i isto tolko sam stavila čvrstog jogurta. Onda se doda brašno koje je pomiješano sa soli i praškom za pecivo i tak to onda fino sve sjediniti.
Narezati mandarine na kockice ( ne moraju biti male kockice, bitno da nisu onak komadi veliki ) staviti kolko mandarina hoćete, tak da ih ima po cijeloj smjesi dok se ulije u kalup za kolače. E i taj kalup samo malo podmažite i to je to.
Peče se otprilike 40 minuta na 180 i to je to, na kraju se posipa šećerom u prahu. I odličan je dok je topli :D
uf, uf kak to fino zvuciiii ja mislim da bi u to jos savrseno pasalo narezuckat cokoladu na kockice
16.12.2014 <3 Lena <3
I malo me muči možda izabrati početni broj, ne mogu ocijeniti ? hahaStavila sam onaj obicni odmah cim sam dosla iz bolnice XS broj. Izgubila sam 10 kila na porodu tako da sam bila na 73 kg, 175 cm, ako to ista pomaze oko odabira broja :P Onda sam nakon mjesec ipo stavila steznik gacice I nakon njih body steznik kad su mi dosadile :)))
Hvala ti!
200 g margarina
150 g šećera
3 jaja
250 g brašna
Kiselo vrhnje
Čvrsti jogurt
Malo soli
Prašak za pecivo
I mandarine
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji