opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dada32
    05. Studeni 2014. 19:24

Kimito, čestitam, tebi i bebici želim dobro zdravlje! 

Boška2
    05. Studeni 2014. 19:33

Kimito cestitke od srca! Uzivaj u mrvici svojoj! Brz oporavak zelim i da sto prije idete domeka! 

<3<3<3 Karl <3<3<3

pčelica9
    05. Studeni 2014. 20:05

Cestitke Kimito!

Hope
    05. Studeni 2014. 22:56

Kimito cestitke od <3 !!!! Odmaraj i naspavaj se dok je ljepotica u inkubatoru! Napuni baterije za nju! Uzivaj u svojoj bebaci! Sto brzi oporavam ti zelim!

Cloudy jel to mislis na sestru Nikolinu? Ona inace vodi tecaj..ona je glavna sestra na patologiji trudnoce, tako da vjerujem da doista i nije upoznata sa praksom u rodilistu, nego je "obucena" prenjeti i objasniti teoriju!
    Inace je PREDOBRA, sta god ju pitas potrudi se objasniti!
    A sta se tice rezanja- mene su cvaknuli na 3 mjesta, jer je beba htjela van, a tijelo mi nije bilo spremno za porod..i super je to proslo! Dok je frisko boli..ali nista neizdrzivo..mislim da je bolje i to, nego da sam sva popucala!
    Tvoja prica oko toga me podsjetila ba cimericu moju..ona je u planu poroda imala sve prirodno, pa kad je krenulo vikala je da neka ju rezu...i jesu malo, da lakse ide van, jer je cura bila sitna, a beba velika!
    Neka ze ne plasi to! Vjeruj mi- kad su mi donjeli moju srecu iz inkubatora- bol zaboravis! Bez problema sam i sjedila i sve!
    Doktori su odlicni i vjerujem da ce odraditi kako spada,i onako kako je najbolje za bebu i tebe!!!

Jojo5
    05. Studeni 2014. 23:27

Kimito čestitke! Uživaj u svojoj bebici i brzo se oporavi!

Bubica0609
    06. Studeni 2014. 08:21

Jutros napravljen test, 2 crte se odmah pokazale skoro jednake jacine :D Hvala na savjetima, i pozelite srecu da ova trudnoca bude uspjesna :)))

LuKi5
    06. Studeni 2014. 08:23

Bubica cestitam!  Puno srece I tebi I bebici. Jesi se narucila kod ginekologa? :))

14.06.2014. L ♥

Bubica0609
    06. Studeni 2014. 08:29

LuKi hvalaa puno 
    Nisam još, danas ću nazvati, pošto znam da će me naručiti tek za negdje 2 tjedna..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.