opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    04. Studeni 2014. 14:47

Inače uvijek šalju patronažne prije poroda da se upoznaju s budućim mamama, po meni je to oke bar bum znala ko mi bude došel i kaj mogu očekivati :D Nebu mi šok ne znam kak veliki i super je po pitanju platnenih pelena i baš je simpatična :D
    A pregled je bil oke, curka je 2 600, taman kak treba biti, s menom sve oke, ona se počela ritati ko blesava na ultrazvuku tak da ono, nemam brige :D Radil mi je bris, a u ponedjeljak moram po nalaz i za dva tjedna idem u TA.

cloudy
    04. Studeni 2014. 14:54

Baš mi je drago da ti je ok patronažna i da je ok što se tiče platnenih pelena :) ja se nadam da će i moja takva biti...ti za 2 tjedna u TA a ja na porodiljnji :)

Lilica
    04. Studeni 2014. 14:56

bok cure evo ja uletavam ko padobranac al da vas pozdravim sve, pogotovo stare cure koje su jos tu 

mmama2
    04. Studeni 2014. 14:59

Lilica

bok cure evo ja uletavam ko padobranac al da vas pozdravim sve, pogotovo stare cure koje su jos tu 

super sad smo još i stare cure

url=https://lilypie.com]

04. Studeni 2014. 15:18

Lilica

Ti ja dam staru curu :-P

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Nalah
    04. Studeni 2014. 14:58

Kak si draga,kak bebonja?

tena123
    04. Studeni 2014. 15:02

zadnjih dana se sve nešto javljaju koje nismo čuli sto godina, i baš mi je drago da je tako..
    Pa kako si Lilice, piši šta ima novo?

cloudy
    04. Studeni 2014. 15:28

Lilice :) baš mi je drago da si navratila i da je curka ok i da napreduje  a ovo stare cure...ja iako sam ovdje nekih 6 mjeseci nisam to doživjela...valjda kako koja se osjeća hihihi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani