opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    03. Studeni 2014. 12:44

Hvala

cloudy
    03. Studeni 2014. 12:55

ma nema na čemu :D i ja saznala jučer pa sam se smirila :D nema frke oko limuna, to mediji dižu paniku i histeriju bezveznu

Iskrica1347
    03. Studeni 2014. 12:57

Bok curičke.. Kaj ima.. Kak se držite.. Ja baš ne stignem puno od starije i mlađe curke. Eto i sad sjela na  5 min pa idem veš objesiti i ručak skuhati (koliko stignem).
    :)

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    03. Studeni 2014. 13:03

Iskrice... pa kak si ti nama? evo ja ok...jučer sam peglala i spremala ormare pa sam se prenaradila pa su me leđa popodne i navečer ubijala da sam mislila da će mi oči ispast (kak tek onda trudovi bole) čekam dragog da dođe s posla... lijep je dan pa se nadam da ćemo malo uživati u ovom suncu :D

Pilici
    03. Studeni 2014. 13:08

Iskrice kak je bebica, jesi ti vec bolje?
    Bome da sunce grije ljepo je vani treba malo na zrak 

zebrica

Iskrica1347
    03. Studeni 2014. 13:13

Evo, beba je king-kong. Bila nam danas patronažna. Pohvalila nas kako lijepo cikamo, kak smo veliki, kak mama mota u tetra pelene i tak. Snalazimo se ok. Ima trenutaka kad malo više visi po meni, ali to joj je posao. I ja bih rado van, pa ću probati ak će beba spavati sa P u parkić popodne, a muž će čuvati bebicu.

tena123
    03. Studeni 2014. 13:21

heej iskrice eto nam i tebe, vidim da uživaš i baš mi je drago. baš sam se pitala kako si, kako se P navikla na prinovu?

Nalah
    03. Studeni 2014. 13:23

Super,baš lijepo iskrice

Iskrica1347
    03. Studeni 2014. 23:22

P je super. Malo kenjka oko mene, ali bebu stalno mazi i ljubi.

ena2203
    04. Studeni 2014. 09:11

Jučer sam saznala spol. Iako sam stalno bila uvjerena da je mali dečko u igri i nadala se tome, ispalo je da je curka. Kad nam je to gin rekao, malo sam se ušokirala i možda napravila čudan izraz lica pa je MM poludio na mene, da sam nezahvalna na zdravom djetetu, da kakve su to face.....Osjećala sam se ko zadnje govno. Volim svoju curku i ne bi ju sad mijenjala za 10000 dečkića!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.