ma nema na čemu :D i ja saznala jučer pa sam se smirila :D nema frke oko limuna, to mediji dižu paniku i histeriju bezveznu
Bok curičke.. Kaj ima.. Kak se držite.. Ja baš ne stignem puno od starije i mlađe curke. Eto i sad sjela na 5 min pa idem veš objesiti i ručak skuhati (koliko stignem).
:)
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Iskrice... pa kak si ti nama? evo ja ok...jučer sam peglala i spremala ormare pa sam se prenaradila pa su me leđa popodne i navečer ubijala da sam mislila da će mi oči ispast (kak tek onda trudovi bole) čekam dragog da dođe s posla... lijep je dan pa se nadam da ćemo malo uživati u ovom suncu :D
Iskrice kak je bebica, jesi ti vec bolje?
Bome da sunce grije ljepo je vani treba malo na zrak
zebrica
Evo, beba je king-kong. Bila nam danas patronažna. Pohvalila nas kako lijepo cikamo, kak smo veliki, kak mama mota u tetra pelene i tak. Snalazimo se ok. Ima trenutaka kad malo više visi po meni, ali to joj je posao. I ja bih rado van, pa ću probati ak će beba spavati sa P u parkić popodne, a muž će čuvati bebicu.
heej iskrice eto nam i tebe, vidim da uživaš i baš mi je drago. baš sam se pitala kako si, kako se P navikla na prinovu?
P je super. Malo kenjka oko mene, ali bebu stalno mazi i ljubi.
Jučer sam saznala spol. Iako sam stalno bila uvjerena da je mali dečko u igri i nadala se tome, ispalo je da je curka. Kad nam je to gin rekao, malo sam se ušokirala i možda napravila čudan izraz lica pa je MM poludio na mene, da sam nezahvalna na zdravom djetetu, da kakve su to face.....Osjećala sam se ko zadnje govno. Volim svoju curku i ne bi ju sad mijenjala za 10000 dečkića!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji