proudmamy stvarno te dugo nije bilo ,
bubica želim ti sretno na testu, a kako kaže proud mamy na svakom piše nakon koliko se očitava i onda više ne, pa se drži uputa i s vremenom bi crta trebala bit jača tako da nemaš razloga za brigu..
joj mamma, sad si me opet podsjetila da je i to moguće! često je u meni neki crv sumnje da je moja curka možda dečko !!!
Kod mene je danas bila patronažna na upoznavanju, jako je bila simpatična i igrala se s mojim micekima i baš mi je to super bilo :D
al onda sam poludila na pregledu jer sam 2 sata čekala na red, iako sam bila naručena...
MalaMuca, to inače kod vas patronažna dođe prije poroda ili si ju zvala? Kak je bilo na pregledu?
I kod mene u domu zdravlja su rekli da ju slobodno nazovem da mi navrati prije poroda
Proudmomy... lupa curka lupa...baš čekam pregled pa da vidimo što je novo :)
bubica...kao što cure kažu,ponovi test i sretno
a vi ostale...kak vam je dan danas?jel.ima južine kod vas?
Inače uvijek šalju patronažne prije poroda da se upoznaju s budućim mamama, po meni je to oke bar bum znala ko mi bude došel i kaj mogu očekivati :D Nebu mi šok ne znam kak veliki i super je po pitanju platnenih pelena i baš je simpatična :D
A pregled je bil oke, curka je 2 600, taman kak treba biti, s menom sve oke, ona se počela ritati ko blesava na ultrazvuku tak da ono, nemam brige :D Radil mi je bris, a u ponedjeljak moram po nalaz i za dva tjedna idem u TA.
Baš mi je drago da ti je ok patronažna i da je ok što se tiče platnenih pelena :) ja se nadam da će i moja takva biti...ti za 2 tjedna u TA a ja na porodiljnji :)
Sortiraj odgovore
Najstariji