opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    03. Studeni 2014. 23:22

P je super. Malo kenjka oko mene, ali bebu stalno mazi i ljubi.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

ena2203
    04. Studeni 2014. 09:11

Jučer sam saznala spol. Iako sam stalno bila uvjerena da je mali dečko u igri i nadala se tome, ispalo je da je curka. Kad nam je to gin rekao, malo sam se ušokirala i možda napravila čudan izraz lica pa je MM poludio na mene, da sam nezahvalna na zdravom djetetu, da kakve su to face.....Osjećala sam se ko zadnje govno. Volim svoju curku i ne bi ju sad mijenjala za 10000 dečkića!!!

mmama2
    04. Studeni 2014. 13:48

ena2203

Jučer sam saznala spol. Iako sam stalno bila uvjerena da je mali dečko u igri i nadala se tome, ispalo je da je curka. Kad nam je to gin rekao, malo sam se ušokirala i možda napravila čudan izraz lica pa je MM poludio na mene, da sam nezahvalna na zdravom djetetu, da kakve su to face…..Osjećala sam se ko zadnje govno. Volim svoju curku i ne bi ju sad mijenjala za 10000 dečkića!!!

joj draga ne bediraj se, kakva je onda moja faca bila kada sam mislila cijelu trudnoću da je Dunja a rodio se Dino.. hahaha

url=https://lilypie.com]

04. Studeni 2014. 10:09

Bok curkice! Evo da vam i ja malo mahnem! Nisam dugo... Kako ste mi?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Iskrica1347
    04. Studeni 2014. 11:44

Ena - to ti je normalno i nemoj se osjećati krivom niš. Naravno da si sretna što ćeš dobiti curku iako si mislila da je dečko. I ja sam bila u prvi tren mrvu razočarana kad sam saznala da mi je druga beba curka (uvijek sam htjela dečka), ali to je trajalo milisekundu. Sada moje 2 haharice ne bih mijenjala za 200000000 dečkića na svijetu..

ena2203
    04. Studeni 2014. 12:02

Iskrica1347

Ena - to ti je normalno i nemoj se osjećati krivom niš. Naravno da si sretna što ćeš dobiti curku iako si mislila da je dečko. I ja sam bila u prvi tren mrvu razočarana kad sam saznala da mi je druga beba curka (uvijek sam htjela dečka), ali to je trajalo milisekundu. Sada moje 2 haharice ne bih mijenjala za 200000000 dečkića na svijetu..

Ma već sad, nakon jedne noći, ju obožavam najviše na svijetu, ali sam ljuta na sebe što sam osjetila to nezadovoljstvo na tren. Pa zdravu bebu nosim, to je najveće blago!!!!

Iskrica1347
    04. Studeni 2014. 11:45

Bok Proudmommy - kaj ima

cloudy
    04. Studeni 2014. 12:07

Ena...to je normalno... :) normalno da ti je bilo čudno ali kao što sama kažeš sad si se već navikla...
    proudmomy...šta se radi?

Bubica0609
    04. Studeni 2014. 12:19

Bok curke, novopristigla sam ovdje :)
    Imala sam spontani pobacaj u 5 mjesecu trudnoce u 7.mjesecu ove godine, i evo, sinoc napravila test i pokazao + :D Presretni smo.. radila sam clearblue test, i on je pokazao tu blijedu drugu crtu, vidjela se dobro,ali ne jako, ali me muci to sto je nakon nekog vremena nestala.. jesam li trudna ili? Menstruacija mi kasni 6 dana i imam dosta simptoma.. savjet molim 

Nalah
    04. Studeni 2014. 12:55

Bubica0609

Imala sam spontani pobacaj u 5 mjesecu trudnoce u 7.mjesecu ove godine, i evo, sinoc napravila test i pokazao + :D Presretni smo.. radila sam clearblue test, i on je pokazao tu blijedu drugu crtu, vidjela se dobro,ali ne jako, ali me muci to sto je nakon nekog vremena nestala.. jesam li trudna ili? Menstruacija mi kasni 6 dana i imam dosta simptoma.. savjet molim 

Dobrodošla!Probaj još jedan za svaki slučaj,možeš uzeti digitalni clearblue,mislim da ga ima u dm-u,ako ne sigurno u apotekama.Puno sreće!

04. Studeni 2014. 13:34

Bubica0609

Dobro dosla! Na svakom testu ti u uputama pise da ga se nakon nekog vremena vise ne ocitava, jer neg rezultat moze postati poz i obrnuto. Zbog vlastitog mira napravi jos jedan, i ne nuzno isti i skupi, ako si trudna pokazat ce ti i jeftiniji.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

04. Studeni 2014. 12:24

Evo uzivam u miru i tisini, malac krenuo u vrtic nakon 2 tjedna bolovanja, pa sad opet par sati dnevno cujem vlastite misli. :-)
    Iskrice kako ste vi?
    Cloudy kako tvoja curkica? :-) Lupa?

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani