opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    04. Studeni 2014. 22:09

Kimito...sretno...ja carski ne bi nikak  što se mog tečaja tiće bezveze sve u svemu...više sam na klokanici naučila neg na tečaju
    ... jedino što sam saznala nemani ni stolčić,ni loptu ni ništa takvo...forsaju dojenje što mi je ok...al je babica bila zbunjena lad je jedna cura spomenula platnene pelene...ova nikad nije čula za to...kao ni za plan poroda...ave u svemu bezveze...sad se samo nadam da će mi se beba okrenut u naredno vrijeme i da neće biti carski

Dea23
    04. Studeni 2014. 22:11

Nije čula za pelene i plan?! O bože. Super su nam babice 

Kimito ima kakvih novosti?

Dada32
    04. Studeni 2014. 22:14

Kimito, mislimo na tebe i bebicu! 

Iskrica1347
    04. Studeni 2014. 22:19

Kimito - držim fige da sve prođe ok. Obzirom da su mali tjedni i mala beba, radije idi na drip nego na carski, lakši je oporavak. Mislimo na tebe...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

kimito
    04. Studeni 2014. 22:42

Evo krenuli i neki trudovi, ocitava ih i ctg, a i ja ih osjecam, ali ne jako..da sam doma vjerojatno ne bi ni reagirala jer bi mislila da su kontrakcije. Uglavnom, jos sam u sobi..

kimito
    04. Studeni 2014. 22:44

Hvala vam cure, drzite fige da s njom bude sve ok..bojim se kad je toliko uranila..

Pilici
    04. Studeni 2014. 22:55

Kinito drzi se sretno draga, znam da si u strahu al frenduca je rodila sa 34+3 i sve bilo OK samo je bio mala beba od 2100g

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.