opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    05. Studeni 2014. 08:03

Hope :) drago mi je što si nam se javila  i drago mi je što je s curom sve ok... bude ona bila sve veća i veća, pa možda ti uspiješ uhvatit i neki ritam spavanja...ova šta je nama jučer bila na tečaju nije znala za plan poroda... mislim, meni nije tolko ni bitan, htjela bi ga samo da piše da ne želim rezuckanje ako nije prijeko potrebno, ali sam mislila da oni to znaju... 
    kimito,.... ima kakvih novosti? kak si?

Nalah
    05. Studeni 2014. 08:05

kimito,ona mala princezica koju je na tečaju pregledavala pedijatrica na odjelu je isto bila rođena ranije na carski,sa malom kilažom,pa vidiš da je bila sasvim u redu,dapače predivna

drži se!

Nalah
    05. Studeni 2014. 08:07

cloudy,ti si ono nekaj pričala da ćeš plan poroda ili šta već nositi kod bilježnika,nama su ti na tečaju rekli da to ništa ne vrijedi na sudu

Dea23
    05. Studeni 2014. 08:51

Ja bih rekla da je taj plan poroda više nešto što oni svi navode u svojim brošuricama i o čemu se priča u časopisima za mame i bebe, a zapravo uopće nije zaživjelo u praksi, doktori i babice nemaju pojma o tome ili, možda i znaju, al baš im se da zezati još s nama i s našim planom tak da... Ipak smo u Hrvatskoj. Možda ovo zaživi...kad bu moja kćer rađala 

cloudy
    05. Studeni 2014. 08:57

ma da, mislila sam, al sad na kraju ništa od toga... mislim da ću i od plana odustat... samo znam da ću im reći usmeno da ne režu ako nije baš prijeko potrebno...

Dea23
    05. Studeni 2014. 08:57

Al naš kaj možda bolje i da oni malo zarežu, nego da pukneš? Ovak će biti urednije?

cloudy
    05. Studeni 2014. 12:00

Dea

Al naš kaj možda bolje i da oni malo zarežu, nego da pukneš? Ovak će biti urednije?

Ma to da...za slučaj pucanja može rezanje,al ne bi volila da me režu reda radi jer im je to praksa

Nalah
    05. Studeni 2014. 09:02

Potpisuje se suglasnost kojom se prihvaća dijagnostički,odnosno terapijski postupak

Tina0208
    05. Studeni 2014. 10:12

kimito sretnooo.....

Laura 21.08.2014 :-*

Nalah
    05. Studeni 2014. 10:32

Valjda će biti ok,ona je pisala da će biti sama na porodu,koliko se sjećam

05. Studeni 2014. 10:44

Kimito sretno i drzi se! Sve ce biti ok!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani