opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    04. Studeni 2014. 23:00

Tak ni mojginekolog ne može izmjeriti težinu bebača, na kraju mi je opipao i doslovno zagrlio trbuh i rekao hmmm oko 3 kg! Ima neki prastari aparat, točnu težinu ću znati u idući ponedjeljak ali prema mojim procjenama i izračunu dobro je rekao za kilažu jer sam bila privatno pa sam si zbrajala

Kimito drži nam se , mala je spremna da te upozna!

cloudy
    04. Studeni 2014. 23:05

Kimito....bude sve bilo ok sjeti se Hope i koliko je ona ranije rodila pa je sve ok...držim fige i šaljem pozitivne vibre

ninika11
    04. Studeni 2014. 23:12

Kimito sretno i drzimo fige

MarijaŠ
    05. Studeni 2014. 00:17

Kimito, sretno! Držim fige i jednostavno znam da ce sve biti ok! 

Krešimir 19.08.2014. <3

tena123
    05. Studeni 2014. 00:28

kimito možeš ti to, sretno i tebi i mrvici maloj

MalaMuca
    05. Studeni 2014. 01:53

kimito, sretno <3 bude sve oke, šaljemo ti puno pusa <3

Hope
    05. Studeni 2014. 04:14

Eto upadam i ja kao lilica 
    Drago mi je da napredujete!
    cloudy cura sta je samnom bila u sobi je imala plan poroda i bila je odusevljena da je sve islo po planu...i pita mene jesam ja imala plan i koji je bio, hahaha...
    Bas me nasmijala! Reko' moj je plan bio dogurati bar do 35tt, a od toga nista...plan mi se "izjalovio" i sva sreca i neplanski islo super...i kad krene i da ne znam kakav plan ZABORAVIS na njega!
    kimito, ne boj se!
    Kao sta je cloudy spomenula - moze proci idealno! Meni je vodenjak puknuo sa 33+4 i rodila sam zivu i zdravu curicu, i ni po cemu se ne bi reklo da je nedonosce!
    Nekad i preziva (zato me ni nema, pa ovako upadam)! Trudnice moja, mame buduce NASPAVAJTE SE!
    Moja beba trazi stalan kontakt (to je odlika nedonoscadi), nece dudu, ni flasicu i SATIMA visi na meni...tako da sanjam spavanje! I svima savjetujem da maximalno odmaraju!
    kimito SRETNO, jos jednom! Uvjerena sam da ce sve biti super!!!!

cloudy
    05. Studeni 2014. 08:03

Hope :) drago mi je što si nam se javila  i drago mi je što je s curom sve ok... bude ona bila sve veća i veća, pa možda ti uspiješ uhvatit i neki ritam spavanja...ova šta je nama jučer bila na tečaju nije znala za plan poroda... mislim, meni nije tolko ni bitan, htjela bi ga samo da piše da ne želim rezuckanje ako nije prijeko potrebno, ali sam mislila da oni to znaju... 
    kimito,.... ima kakvih novosti? kak si?

Nalah
    05. Studeni 2014. 08:05

kimito,ona mala princezica koju je na tečaju pregledavala pedijatrica na odjelu je isto bila rođena ranije na carski,sa malom kilažom,pa vidiš da je bila sasvim u redu,dapače predivna

drži se!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.