opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    04. Studeni 2014. 23:00

Tak ni mojginekolog ne može izmjeriti težinu bebača, na kraju mi je opipao i doslovno zagrlio trbuh i rekao hmmm oko 3 kg! Ima neki prastari aparat, točnu težinu ću znati u idući ponedjeljak ali prema mojim procjenama i izračunu dobro je rekao za kilažu jer sam bila privatno pa sam si zbrajala

Kimito drži nam se , mala je spremna da te upozna!

cloudy
    04. Studeni 2014. 23:05

Kimito....bude sve bilo ok sjeti se Hope i koliko je ona ranije rodila pa je sve ok...držim fige i šaljem pozitivne vibre

ninika11
    04. Studeni 2014. 23:12

Kimito sretno i drzimo fige

MarijaŠ
    05. Studeni 2014. 00:17

Kimito, sretno! Držim fige i jednostavno znam da ce sve biti ok! 

Krešimir 19.08.2014. <3

tena123
    05. Studeni 2014. 00:28

kimito možeš ti to, sretno i tebi i mrvici maloj

MalaMuca
    05. Studeni 2014. 01:53

kimito, sretno <3 bude sve oke, šaljemo ti puno pusa <3

Hope
    05. Studeni 2014. 04:14

Eto upadam i ja kao lilica 
    Drago mi je da napredujete!
    cloudy cura sta je samnom bila u sobi je imala plan poroda i bila je odusevljena da je sve islo po planu...i pita mene jesam ja imala plan i koji je bio, hahaha...
    Bas me nasmijala! Reko' moj je plan bio dogurati bar do 35tt, a od toga nista...plan mi se "izjalovio" i sva sreca i neplanski islo super...i kad krene i da ne znam kakav plan ZABORAVIS na njega!
    kimito, ne boj se!
    Kao sta je cloudy spomenula - moze proci idealno! Meni je vodenjak puknuo sa 33+4 i rodila sam zivu i zdravu curicu, i ni po cemu se ne bi reklo da je nedonosce!
    Nekad i preziva (zato me ni nema, pa ovako upadam)! Trudnice moja, mame buduce NASPAVAJTE SE!
    Moja beba trazi stalan kontakt (to je odlika nedonoscadi), nece dudu, ni flasicu i SATIMA visi na meni...tako da sanjam spavanje! I svima savjetujem da maximalno odmaraju!
    kimito SRETNO, jos jednom! Uvjerena sam da ce sve biti super!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani