opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    21. Lipanj 2014. 12:43

hvala vam  ma bit ce to sve ok, mamin osjecaj nikad ne vara a ja osjecam da je s mojoj princezom sve u najboljem redu. eto jos samo taj petak docekati da nam i doktori to potvrde a doma je puno lakse cekati nego u bolnici, i za nju je bolje da smo tu i da papamo i uzivamo a i tata nam je tu da nas pazi i mazi 
    pusa velika, naravno odmah vam javim 

Lilly6
    21. Lipanj 2014. 19:37

Lilica drago mi je da ste doma, želim vam da se što prije ubucite papajući ;-)

22. Lipanj 2014. 01:44

Lilice, bit ce sve ok, samo se vi nama drzite i puuunoooo papajte da bebuska bude prava mala bucka (a i mamica)!

cloudy
    22. Lipanj 2014. 13:30

Djevojke, žene... što se radi ove nedjelje?

DarijaZ
    22. Lipanj 2014. 13:31

evo, krecimo
    doduse, ja sjedim, i cekam da R zavrsi , pa da mogu ic cistiti...

cloudy
    22. Lipanj 2014. 13:39

:) lijepo, lijepo ... kak ja volim krečenje ... ne znam zašto, ali to mi je baš onak super :) sve si razmišljam da bi i mi morali barem dnevnu rješiti ove godine, iako smo pred dvije godine bili krečili, i još je ok... budemo vidjeli

ninika11
    22. Lipanj 2014. 13:46

evo mi baš ručali i prije nego mi je hrana došla do želuca izašla je van... nemam više riješenja za to. sad ću odmoriti malo pa ću viditi što da jedem kasnije..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.