Plest znam, ali nisam to odavno radila. Heklat nisam nikada naucila. Ali ono sto jako volim jest sivati, prekrajati i tak svasta nesto raditi. Evo bas sam si neki dan narucila masinu sa ebay-a, jer sam inace sve to izvadjala na ruke, a to em dugo traje, em nije tak dobro sasiveno. Ugl. jedva cekam da mi dodje masina :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Huh Darija, ne znam što bih ti rekla...Nadam se da će mi čitanje ići bolje nego tebi... Ako naiđem na što zgodno, svakako javim
Što se tiče pletenja - znam ali ne radim. Ne znam, nije mi napeto nekako.
Ako budete išle na kavu, lijepo se provedite, i uslikajte nam se da vas vidimo na okupu!
Krešimir 19.08.2014. <3
ja razmišljam kak ću krenuti sad plesti za bebača...do sad što god krenula nisam pretjerano završavala...sad sam si našla masu toga za bebe pa mislim da ću krenut lagano
Ja sam nasla na netu jednu tako super zimsku kapu (nemrem vam stavit sliku :-() ali ne znam to napraviti, nije cak ni pletena, nego heklana, ali dalo bi se i isplest kad bi znala kako :-). Ne znam napraviti zapravo kapu ko kapu onak bez da ju spajam znaci da je iz jednog komada. Ne znam kako to objasniti :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
proudmomy..,imaš na youtube masu instrukcija kako što plesti,..najčešče na engleskom, al i slika je dovoljna :) ja sebi tako znam pomoći kad nešto pletem a ne znam :)
Ja znam heklati. Znam osnove pletenja ali to rijetko radim (gotovo nikad), a pomalo i šijem. :)
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Lilica drzi se , a MarijaŠ uzivaj sada kući u slatkom iscekivanju
Ja sam nekad davno znala plesti. ucila me baka kao malu pa sam plela šalove za lutke
Crue moje bas ste se raspisale...drago mi je da je lilica pustena doma...moje misli su i dalje uz nju
ja sam za nekakvo koupljanje uza kavu i bas bih vas htjela sve upoznati pa da se ispricamo kak spada
Marija uzivaj na godisnjem i nadam se da cete se odluciti skoknuti na more jer moram ti priznat da sam se ja preporodila za ova dva dana kak smo tu...naradila sam se jer je trebalo cjelu kucu precistit al nije mi bilo tesko
pusam vas sve
Sortiraj odgovore
Najstariji