opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    20. Lipanj 2014. 19:15

ma ja vjerujem da nece. e i moram ovo podijeliti s vama, malo lijepog nakon svega ovog ruznog. naime, moja mrva je poludjela od srece, nikad me nije tako puno lupkala, namjestala se, premjestala hehehe a sad mi je i pocela kao strugati s rucicom po trbuhu, skroz neki cudan osjecaj, to do danas nikad nije radila. uglavnom samo neka ona mami javlja da je ziva i zdrava, sto se mene tice moze se stalno javljati, tad mi je srce na mjestu 

MarijaŠ
    20. Lipanj 2014. 19:48

Lilica, tako mi je drago da si dobro, i da si kući! Samo neka cura lupa, mogu zamisliti samo kakva ti je to uživancija nakon pretrpljenog straha... Sad vas dvije fino obavite taj UZV u petak, pokažite da ste narasle i pravac more, pa da smo sve mirne 
    Baš mi je drago da se organizirate za kavu, ajme koliko hormona na jednom mjestu... Žao mi je da se ne mogu fizički uključiti, ali sam u mislima s vama. 
    piper, sigurno je super, ha? kupaš li se? Možda se i zaletimo, tko zna... A ako ne na more, već sam ja planirala neka jednodnevne izlete sa suprugom (Kopački rit, Ilok, Etno selo Stanišići - BIH...), tako da ćemo se malo izvesti sigruno...

Krešimir 19.08.2014. <3

Iskrica1347
    20. Lipanj 2014. 23:08

Lilica - zaista mi je jako, jako, jako drago da si ipak domeka i nadam se da će sve biti ok sa mrvicom. Samo ti papaj.
    ProudMomy - ja sam se prijavila i pozvana sam na Klokačin rođendan. Samo se nadam da ću stići sa posla ići ja, ak ne ići će P sa tatom (ali najvjerojatnije ja).

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

21. Lipanj 2014. 09:04

DarijaZ prijave su nazalost prosle vec. :-(

Iskrica onda se vidimo u ponedjeljak, i mi smo pozvani :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208
    21. Lipanj 2014. 11:05

lilica drago mi je da si domeka i da si ok sada...jedva cekam petak da nam velis da je mrva narasla i da ides put mora... drzi se i puuuno papaj da papa i bebica... ljubim te

Laura 21.08.2014 :-*

antonio
    21. Lipanj 2014. 11:21

Tina evo nas u 35 tj evo mene ulovila manija ciscenja odnosno gnjezdenja,uh sinoc sam po noci cistila usisavala.

Tina0208
    21. Lipanj 2014. 11:34

hehe antonio...sad si me nasmijala..... jer sam ja upravo pocistila cijelu kucu i sad rekoh idem vidjet sta ima novog na klokanici.... hehe   
    pocelooo jeeeeee....

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.