ja sam se baš zagrijala da ću plest za bebača .. vidjet ćemo kak će mi ić
ja sam sigurno za kavu, a da jednostavno svi dođemo ne pozvani klokanici na ročkas, pa nek se vidi kolko nas ima!!
ja sam sigurno za kavu, a da jednostavno svi dođemo ne pozvani klokanici na ročkas, pa nek se vidi kolko nas ima!!
Bravo mmama tako bi bilo ljepo pokazati svima koliko je nas mama na klokanici i da mi sa njima proslavimo prvi rodendan
url=https://lilypie.com]
eh da sam u zg i ja bi s vama na kavu, ovako mogu samo virtualno :)
eh da sam u zg i ja bi s vama na kavu, ovako mogu samo virtualno :)
I ja bi jedino mogla tako ali nije ni zagreb bas jako daleko mozemo se mi dogegati samo ako nas pozovu hi hi hih ja sam iz Istre
hehe ja sam puno bliže od tebe, ali ovisim o dragom i prijevozu, ili javnom prijevozu...prije nekih 15-ak godina prešla sam istru uzduž i poprijeko :)
kako ste vi prekrasne, drage i divne zene citala sam sto ste pisale i sva sam se raznjezila i suze mi krenule jako lijepo od vas sto ste me htjele tako iznenaditi i bas bi vam se razveselila
evo na srecu da, doma sam. gledali su protoke i odlicni su protoci, ctg takoder svaki put uredan, ostalo mi nisu nista radili posto nema smisla prije petka, tad ce se vise znati a razlog zbog kojeg sam hospitalizirana je odavno nestao jer malena se javlja ko luda, cak i vise nego prije hehe. rekli su mi naravno da pratim pokrete i da dodem ako bilo sto bude drugacije, ali do petka realno mi nista ne mogu. u petak ce se znati jel curica narasla ili ostala na istom. ako nije narasla onda definitivno ostajem u bolnici do daljnjeg jer je to onda potvrdena dijagnoza zastoja i nema vise nagadanja, a ako mrva naraste onda idem na more sutradan eto to bi bilo to ukratko, rekli su da moram lezati na lijevom boku i mirovati po petka pa cemo onda znati di smo i na cemu smo
drzite fige mojoj maloj djevojcici da puno papa i da naraste do petka dovoljno da nam doktori kazu da je sve super i da nema opasnosti za malu mrvu!
kako ste vi prekrasne, drage i divne zenecitala sam sto ste pisale i sva sam se raznjezila i suze mi krenule jako lijepo od vas sto ste me htjele tako iznenaditi i bas bi vam se razveselila
evo na srecu da, doma sam. gledali su protoke i odlicni su protoci, ctg takoder svaki put uredan, ostalo mi nisu nista radili posto nema smisla prije petka, tad ce se vise znati a razlog zbog kojeg sam hospitalizirana je odavno nestao jer malena se javlja ko luda, cak i vise nego prije hehe.rekli su mi naravno da pratim pokrete i da dodem ako bilo sto bude drugacije, ali do petka realno mi nista ne mogu. u petak ce se znati jel curica narasla ili ostala na istom. ako nije narasla onda definitivno ostajem u bolnici do daljnjeg jer je to onda potvrdena dijagnoza zastoja i nema vise nagadanja, a ako mrva naraste onda idem na more sutradan eto to bi bilo to ukratko, rekli su da moram lezati na lijevom boku i mirovati po petka pa cemo onda znati di smo i na cemu smo
drzite fige mojoj maloj djevojcici da puno papa i da naraste do petka dovoljno da nam doktori kazu da je sve super i da nema opasnosti za malu mrvu!
Sve znas draga! Vidimo se kad dojem, sama bum si kavu skuhala :-P
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
A sad fakat mogle bi zbilja neku Klokanica kavu organizirati?
I jel se koja od vas prijavila za Klokanicin rockas?
A sad fakat mogle bi zbilja neku Klokanica kavu organizirati?
I jel se koja od vas prijavila za Klokanicin rockas?
ja sam za kavu i druzenje uvijek! al ono, ajmo se zbilja naci, a ne da sve ostane na "dogovorima"
...i kak se prijavis za to? ja nisam ni znala da Klokanica ima ročkas, a ni da se moras prijavit za to?
lilica, drago mi je da su te pustili doma, to ipak znaci da je sve oke...nadam se da ce i u petak potvrdiiti kako je malena napredovala i da vise nema mjesta panici, pa da opušteno odes na more i lijepo uzivas...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Lilice
Držim fige da se mrva malo zbuca i da sve bude u redu, samo ti miruj ima i u tome nešto, ne kažu oni to bezveze!
Drž se i puno papajte, bit će sve ok!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji