opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    20. Lipanj 2014. 16:02

ja sam se baš zagrijala da ću plest za bebača .. vidjet ćemo kak će mi ić

mmama2
    20. Lipanj 2014. 16:28

ja sam sigurno za kavu, a da jednostavno svi dođemo ne pozvani klokanici na ročkas, pa nek se vidi kolko nas ima!!

url=https://lilypie.com]

cloudy
    20. Lipanj 2014. 16:38

eh da sam u zg i ja bi s vama na kavu, ovako mogu samo virtualno :)

cloudy
    20. Lipanj 2014. 16:50

hehe ja sam puno bliže od tebe, ali ovisim o dragom i prijevozu, ili javnom prijevozu...prije nekih 15-ak godina prešla sam istru uzduž i poprijeko :)

Lilica
    20. Lipanj 2014. 16:56

kako ste vi prekrasne, drage i divne zene  citala sam sto ste pisale i sva sam se raznjezila i suze mi krenule   jako lijepo od vas sto ste me htjele tako iznenaditi i bas bi vam se razveselila 
    evo na srecu da, doma sam. gledali su protoke i odlicni su protoci, ctg takoder svaki put uredan, ostalo mi nisu nista radili posto nema smisla prije petka, tad ce se vise znati a razlog zbog kojeg sam hospitalizirana je odavno nestao jer malena se javlja ko luda, cak i vise nego prije hehe. rekli su mi naravno da pratim pokrete i da dodem ako bilo sto bude drugacije, ali do petka realno mi nista ne mogu. u petak ce se znati jel curica narasla ili ostala na istom. ako nije narasla onda definitivno ostajem u bolnici do daljnjeg jer je to onda potvrdena dijagnoza zastoja i nema vise nagadanja, a ako mrva naraste onda idem na more sutradan eto to bi bilo to ukratko, rekli su da moram lezati na lijevom boku i mirovati po petka pa cemo onda znati di smo i na cemu smo drzite fige mojoj maloj djevojcici da puno papa i da naraste do petka dovoljno da nam doktori kazu da je sve super i da nema opasnosti za malu mrvu!

20. Lipanj 2014. 17:22

A sad fakat mogle bi zbilja neku Klokanica kavu organizirati?

I jel se koja od vas prijavila za Klokanicin rockas?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

renata6
    20. Lipanj 2014. 17:25

Lilice
    Držim fige da se mrva malo zbuca i da sve bude u redu, samo ti miruj ima i u tome nešto, ne kažu oni to bezveze!
    Drž se i puno papajte, bit će sve ok!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.